|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzmetnica
30.7.2010 15:58:59   
ČebelicaMaja
Še tu postavim vprašanje:
Naši štiriletnici, bomo jutri kupili novo posteljo normalnih dimenzij- 90x200, seveda ji moram kupiti tudi jogi.
Ker se bomo kmalu selili, gledam za jogi tudi za naju z možem- te dni bom praktično doktorirala iz vzmetnic...
Zdaj pa prosim za nasvet, kateri jogi se vam obnese- mora pa bit z vzmetmi- midva imava Dormo in nikoli več, pri moji mami spimo na Lateksovih jogijih vrhunske kakovosti in mi ful niso všeč- tako da Dormeo in lateks in penasti jogiji absolutno odpadejo.

Rada bi kupila ali navaden kvaliteten jogi ali pa žepkasto vzmetenje. Gledala sem Lineaflex, a so kar dragi (160navadno vzmetenje-370€ žepkasto za 90*200), gledala sem tudi IKEO, kjer so bistveno cenejši(žepkasto vzmetenje že za 160€), ne vem pa kakšna je kvaliteta... ima katera žepkasto vzmeten jogi iz IKEE in kako se obnese?

Če mi pa daste še kak nasvet za jogi za našo malo, ki ima 18kg, bom pa tudi vesela, vem le to, da ne sme bit pretrd.



_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzmetnica
1.8.2010 11:57:18   
mala zirafa
Poglej v yisku in v meblu.V yisku bomo mi kupili za 100 evrov s fedri in malo pene na vrhu.Tudi mi nismo za 100% peno, ker se zelo poti in ima sedaj prevleko res vedno vlažno.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vzmetnica
1.8.2010 12:18:43   
zmajaz
OK - Dormeo se ve, da je bolj ali manj klump, ampak kaj je pa narobe z lateksom mi pa res ni jasno - naravni lateks (ne kake umetne variante ala hidrolateks, ki jo v resnici umetna pena) je ja najboljše, kar je možno, za hrbetnico, boljša od tega je samo še vodna postelja. Moraš pa absolutno izbrati primerno trdoto za svojo velikost in težo. Jaz na lateksu že od prve noči spim kot angelček, pravi balzam je za moj bogi križ in nikoli več nočem drugega ležišča kot lateks. Tudi otrokom sem kupila ležišča iz lateksa, samo zanju recimo ni primerno 7-consko ležišče, kot ga imava midva z možem, ampak 3-consko. Ker sva z možem po velikosti 20 cm, po kilogramih pa 35 kg narazen, imava tudi različni trdoti ležišča, tako da imava v eni veliki preobleki 2 jedri različnih trdot, ker če je ležišče pretrdo ali premehko pač ne izpolnjuje dobro svoje naloge. Umetne pene se pa ve, da niti slučajno niso primerne za ljudi, ki se potijo, ker delujejo vroče in se na njih še bolj potiš, poleg tega pa rade pijejo vlago in se zaboga ne sušijo - za naravni lateks pa našteto ne velja.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vzmetnica
2.8.2010 9:55:20   
ČebelicaMaja
Ne ne, lateks je zaradi mene lahko 500% naraven, pa ga ne bom kupila nikoli več- enostavno mi ne paše- sem dala čez 3 zelo kvalitetne lateks vzmetnice, pa mi ne pašejo- moj križ nenormalno trpi ravno na lateksu- pa ima super tuper električni latofleks (no sem imela) pa no gouser posted image  res... poleg tega mi enostavno ne paše material, čeprav je naraven, mi ne ustreza- sem astmatik in se mi stanje na lateksu bistveno poslabša, poleg tega se na lateksu veliko bolj potim... tudi moja pulmologinja mi je rekla, da naravni materialni niso vedno tudi najboljši, čeprav sem načeloma ZA vse kar je naravno. Žal... sedaj pa iščem neko zlato srednjo pot.
Verjamem pa, da nekaterim lateks ful paše in HB, kaj bi jaz dala, da bi končno spet našla pravo ležiščeuser posted image

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vzmetnica
10.8.2010 10:36:13   
jar
glede lateksa se strinjam s tabo. midva sva imela lateks, neke srednje kakovosti. in meni absolutno ni pasal, in tudi mi je bilo prevroče v njem. in po nekaj letih se mi je pod ritjo naredila luknja (in kakor koli se jogi obrne je ta luknja pod ritjo). zato sem bila 100 % odločena za posteljo z žepkstimi vzmetmi (pri slovenski postelji). ampak cene so pa take, da sva na koncu kupila kar vodno posteljo. ta se ne more primerjat z nobeno drugo, prav zares. tu ni problema trda-mehka, se hitro uredi z dodatnim litrom vode, it spat v toplo posteljo je sploh najvišje možno udobje, če imaš pravo temperaturo se nikakor ne potiš, lahko spiš tudi na trebuhu, če ti tako paše, ....
edini problem zna biti selitev, ker je toliko dela za montažo.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vzmetnica
14.8.2010 15:58:49   
Anonimen
zato sem bila 100 % odločena za posteljo z žepkstimi vzmetmi (pri slovenski postelji). ampak cene so pa take, da sva na koncu kupila kar vodno posteljo.

midva imava sicer dormeo in na njem oba spiva vrhunsko. ta mala ima tudi dormeo (120×200) in tudi nima nobenih težav.
ko bova menjala jogije, pa se tudi midva sigurno odločiva za slovensko posteljo, ker se razlika v teži pri mana kar veča user posted image  in bova v eni obleki imela jogije različnih trdot.
ja cena je pa uf... ampak po pripovedih ljudi, ki jim lahko zaupam, menda je vredno svoje cene

(odgovor članu jar)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vzmetnica
16.8.2010 23:11:36   
Joeline
Evo mi smo pa dobrega pou leta nazaj kupili jogi Slovenske postelje. In sicer model prestige je žepkasto vzmetenje in je z eno besedo fantazija spati na njem. Res odlično ležišče. Jogi ni ravno poceni pa vendar je vreden tega denarja. Pojdi in ga poskusi. Midva z možem sva imela trdo ležišče zelo in sva imela težave s križem odkar sva zamenjala ni problemov več. Res sva zadovoljna z nakupom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vzmetnica
31.8.2010 18:32:47   
Freya88
Midva imava recimo tudi Dormeo... ampak sma izredno zadovoljna... drugace pa je en kolega kupil jogi pri Harvey Normanu.. in je zelo zadovoljen... sicer ne vem katerega... ampak ce ze isceta... lahko tudi tam malce pogledata... imata pa tudi cenovni razpon velik!

LP:)

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vzmetnica
1.9.2010 19:14:36   
noranate
imamo dormeo in smo super zadovoljni. hčera pa ima meblo jogi, kokosova vlakna in vzmetenje.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vzmetnica
2.9.2010 22:33:12   
tofsi
Tudi mi imamo že drugo leto doma omenjen jogi od Slovenske postelje in sem zelo zadovolojna, mož pa malo manj- mu je premehak.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vzmetnica
3.9.2010 12:39:22   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: tofsi

Tudi mi imamo že drugo leto doma omenjen jogi od Slovenske postelje in sem zelo zadovolojna, mož pa malo manj- mu je premehak.


V taksnem primeru se da za zakonsko posteljo dobit kombinirana vzmetnica... recimo pol Dormeo Comfort (malce trsi), pol pa Dormeo 2+12 (mehkejsi)... recimo!:)

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vzmetnica
3.9.2010 23:08:04   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Joeline

Evo mi smo pa dobrega pou leta nazaj kupili jogi Slovenske postelje. In sicer model prestige je žepkasto vzmetenje in je z eno besedo fantazija spati na njem. Res odlično ležišče. Jogi ni ravno poceni pa vendar je vreden tega denarja. Pojdi in ga poskusi. Midva z možem sva imela trdo ležišče zelo in sva imela težave s križem odkar sva zamenjala ni problemov več. Res sva zadovoljna z nakupom.


tega sva tudi midva vzela za tamale dve. Pa zdaj septembra imajo sejemski popust in nekaj popusta sva dobila še za gotovinsko plačilo - tko da sva bila s ceno zadovoljna.

V Yisku je bila cena za tako vrsto jogija enaka, zato sva se potem odločila za Slovensko posteljo.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 3.9.2010 23:09:55 >

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vzmetnica
4.9.2010 22:59:35   
MiNa*
kakšna pa je cena, če ni skrivnost?

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vzmetnica
7.9.2010 18:43:15   
tofsi
Februarja 2008:
- vzmetnica Anatomic TFK Prestige 5 conski, 200x90 je 612€,
- za otroka latex nadvložek Comfort - višji 167€ - dali smoga hčeri prek obstoječi jogij, ki je bil trd (Dormejo).
Na ceno dobili 4%popust. Ugodne ceno so v času sejmov ali kadar imajo odprodajo rastavnih exponatov.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?