|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   z avtom po Španiji
18.4.2010 7:28:22   
KOLIBRI
S partnerjem premlevama nekaj opcij preživljanja poletnega dopusta.

Zanimajo me informacije o (ne) varnosti (tako iz prve roke), če je katera že bila z avtom v Španiji - veliko ljudi namreč pravi, da precej vlamljajo v avtomobile, pa bi rada slišala kak nasvet nekoga, ki se je sam že odpravil na podobno pot.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: z avtom po Španiji
18.4.2010 8:48:47   
naja17
Poznam dve, ki sta si privoščili tak dopust, pa nobena ni niti omenila kej podobnega.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 14:50:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: z avtom po Španiji
19.4.2010 17:03:28   
KOLIBRI
To z odprtimi predali ni slaba ideja! Samo potem moram najprej pospraviti vso navlako iz njih. user posted image

Sva se pa zdaj po premisleku odločila, da bova glede na omejen čas, ki ga imava na razpolago (moj ne dobi veliko dopusta), najverjetneje odpotovala z letalom. Čeprav je road trip še vedno želja! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: z avtom po Španiji
20.4.2010 7:02:45   
barni
Midva sla sva z avtom po delu Evrope, takole preko Italije, Francije, do Spanije, pa potem Andora in Nemcija in Svica...ne nujno v tem vrstnem redu.

Ja in na trenutke je bilo malo zoprno, že toliko let nazaj, ko sva bila, da bi nama avto kar odpeljali (ostala bi brez vsega, ker je bilo vse v avtu) in sva ga kar pazila. Pa ne toliko zaradi vrednosti avta, bolj zaradi sitnosti, ki bi jih imela.

Sam vlom mi se ne bi bil tolk bolec, kot če ti odpeljejo vse skupaj. So mi pa tudi pred domačo hišo vlomili in si vzeli čas, da so odmontirali radio. Kaj čes, takle mamo.

Letos gremo z avtodomom, pa smo tut hotli v Šanijo in Portugalsko, pa so nam Španijo odsvetovali, enako jug Italije.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: z avtom po Španiji
20.4.2010 10:41:11   
nejča
Ja midva sva šla tudi preko Francije ob Pirinejih in preko Andore v Baskijo (Bilbao), potem čez Portugalsko do Lisbone in nazaj čez Madrid do Barcelone z avtom in šotorom. V Franciji so res prijazni, sploh če hočeš po francosko kaj povedat. Na portugalskem prav tako, v Španiji sva se pa v mestih vedno parkirala v garažnih hišah, v kampih pa čisto pri šotoru. Vse to seveda s pospravljenim avtom oz. z umazanimi cunjami in prazno embalažo na vrhu. Je pa celinska Španija res malce zahojena in čudaška, vsi znajo samo špansko in bog ne daj, da ženska vpraša za pot - se počutiš, kot bi iz lune padla. Naju sicer niso oropali, sva pa nekje med Portugalsko in Madridom raje prespala v motelu (v družbi ex juga tovornjakarji), kot pa kje drugje.
Srečno
Je pa zelo lepo, jaz priporočam.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 10:48:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: z avtom po Španiji
21.4.2010 9:35:35   
MihaM
Zelo priporočam. Z družino smo že dvakrat prepotovali celo Španijo in se imeli krasno. Bilo je brez problemov, kampi so OK, ljudje prijazni (tudi v notranjosti) in imaš kaj videt. Če greš samo na morje (sonce, plaža, voda), potem je bolje, da greš ležat na Hrvaško (je bliže in ceneje zaradi bližine), saj cestnine in gorivo kar nekaj nanesejo, pa še vožnjo moraš imeti rad in jo vzeti kot sestavni del dopusta. Skratka v avtomobilu ne puščati na vidnem mestu ničesar pa ne bo problemov (to velja za vse države ne samo za Španijo). Če imaš čas (vsaj 20 dni) ti želim da greš kajti je nepozabno. Malo sem ti fauš ker smo letos nameravali znova po Španiji, pa se nama z ženo križajo dopusti, tako da gremo ležat na Hrvaško. Pa še to, s šotorom in avtom smo prepotovali Italijo, Francijo, Portugalsko in 2 x Španijo (ki nam je bila najbolj všeč), tako da vem kaj govorim. Vlomili so mi na Portugalskem na plaži (smo vse pustili na vidnem mestu) in 2 x v Sloveniji.

Lep pozdrav in uživajte, Miha

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: z avtom po Španiji
21.4.2010 15:21:44   
KOLIBRI
Najlepša hvala vsem za odgovore. user posted image

Sva potem ugotovila, da letos road trip žal ne pride v poštev, ker partner ne dobi dovolj dolgega dopusta v enem kosu, tako da bova skočila kam z letalom. Omenjena ali podobna varianta pa enkrat v prihodnosti. 

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?