|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začimbe
25.8.2008 22:39:36   
Spark
Ok, prvo naj povem da sem totalni antitalent kar se tiče rož, sajenja itd.
Ampak, sedaj bi imela rada posajene v lončku ali malo večjem teglcu nekaj začimb: baziliko, majaron, timijan, peteršilj (pa še kaj uporabnega, kar se lahko posadi). Katere začimbe pridejo v poštev? Pa me zanima, ali to lahko vse skupaj posadim v en večji lonček, ali naj to posadim vsaka začimba v enega? Ali to lahko delam sedaj, ali obstaja kak pravi letni čas, kdaj se to počne? Kje kupim semenkeuser posted image ali kar rabim? In kje naj to držim, ali je lahko zunaj ali mora biti notri, in če je zunaj ali je to lahko celo zimo zunaj?

Jaz sem res en antiiiiii, ampak sem si pa to zaželela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začimbe
26.8.2008 9:57:42   
Dream
Pomlad je bolj kot ne čas za sejanje teh zelišč, tako da ne vem, če ti bo sedaj uspelo. Mi imamo namreč vse to na vrtu, tako da naj pove še katera, ki iam to v lončnicah. Sicer pa lahko dodaš zraven še drobnjak, origano in šatraj. Če ti je všeč, lahko daš vse skupaj v en lonček ali korito, meni osebno je lepše vsako poisebej. Semena pa lahko kupiš pravzaprav povsod - Spar, Tuš, Merkur, vrtni center Kalia, razne semenarne in podobno. Zadaj na vrečicah imaš napisan najugodnejši čas sejanja, če pa semen sedaj ne boš dobvila, pomeni da ni pravi čas za te rastline.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: začimbe
20.9.2008 15:50:20   
Eca
Jaz imam vse naštete začimbe na vrtu. Ravno danes pa sem si jih prenesla v lončke in jih bom imela v kuhinji. Bom pa to prvič prakticirala, tako da ne vem, kako se bo obneslo čez zimo.

Če greš zdaj komaj saditi pa ne vem, če bo sploh kaj zraslo user posted image

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: začimbe
20.9.2008 22:51:32   
Anonimen
Spark počakaj do pomladi.
Spomladi kupi sadiko rožmarina, bazilike, raznih timijanov, žajbelj, citronska meta, .. seme peteršilja, pa še kaj, saj mi zdajle ne pade na pamet. Jaz bi na tvojem mestu vsako začimbo dala v svoj lonček bo bolj uspevala, bolj se bo razrasla. Pa najbolje bo da sadiš v navadne terakota lončke, ne v kakšno plastiko.
Čez zimo pa moraš lončke obvezno pospraviti pred mrazom, ker če so vsajene v lončku koreninice zmrznejo pa še ti glineni lončki počijo, če so pa v zemlji pa je ok, ker zemlja "greje" koreninice in ne pozebejo.

Je pa veliko bolje imeti vse to na prostem. Jaz sem prakticirala v lončkih pa se mi ni kaj preveč obneslo, razen rožmarina.

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?