Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
danes smo bili pri zdravnici vse vredu,pa tud ona pravi da mora vse iti po naravni poti tudi čiščenje noska,kašelj,samo fiziološko naj spuščam..eni pa full hvalijo inhalatorje,no nam je to zdaj prvič bilo da smo pristali na kisiku,in baje se lahko ponovi,to je nek virus,pa sem še vprašala kako lahko lih tega enakega dobi da se lahko to ponovi,odgovora ni imela,zdaj pa ne vem kaj naj pričakujem če sploh ne vem kaj je mala prebolela,v 2dni je bila zdrava.po moje se pljučnica ne preboli tako hitro,ali pač?????pa še eno vprašanje-KAKO NAJ SPRAVIM SLUZ iz grla???

, kot da vsakemu drugače povejo. No mi imamo sum na astmo, in jemo zraven še praške Singulair. Je pa res, da skoraj ne mine teden da ne bi bili na ventolinu.
Jaz sem hud asmatik,imela večne težave z težkih dihanjem...dokler nisem v hudo resnem stanju pristala v bolnišnici. Ob odhodu iz bolnišnice sem dobila recept za inhalator in od takrat imam mir.(cca.3 leta nazaj) Kakor hitro se mi začne nabirat sluz v dihalih si dam fiziološko v inhalator in inhaliram.