|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj neredna menstruacija
7.1.2006 13:30:15   
žiža
Ne vem sicer na kateri forum, bi tole vprašanje uvrstila a se mi zdi da ste tukaj zbrane same doktorice iz poznavanja takšnih in drugačnih "ženskih težav"Če se motim, naj me moderatorka prestavi.
Stvar je taka, da imam že od vsega začetka (14let) zelo neredne menstruacije. Od 28 dni pa vse do 60 sem prilezla. Razen občasnih neznosnih bolečin mi menstracije ne povzročajo težav. Tudi zanosila sem brez težav, nosečnost, porod vse OK. Vsi so govorili, da po porodu se bo pa tudi ciklus uredil sam od sebe. Ja pa se ni. Menstruacijo sem dobila že 2 meseca pa porodu in jo imam zopet zmešano kot eno mineštro. To me res zelo muči.
No in sedaj sem že en teden vsa živčna, ker je od zadnje m že 39dni. Obstaja velika možnost, da sem noseča a sta mi sedaj 2 testa pokazala negativno. Dva dni nazaj me je nekaj zbadalo in sem imela občutek, da bo vsak čas pricurljalo pa je bla ena uobga kapljica svetlo rjave sluzi.  to je bilo pa do tega trenutka tudi vse. Zdej vsa živčna veselo čakam da mine ene 10dni. do takrat bom pa menda že vedal kaj dogaja.
Kaj naj naredim, da se mi menstruacije uredijo. Moja ginekologinja pravi,  da je z menoj vse ok in da pač tako je.
Uf sem se razpisala, ampak me tako muči. Vzemte tole kot en monolog, ki je moral iz mene, danes sem res čist mim.
A ja še to kako naj  pri taki zmedi vsaj približno ugotovim kdaj naj bi imela ovulacijo?
Res bom vesela kakršnega koli komentarja.
Pa za vse vas držim pesti, da čim prej ugledate user posted image user posted image
lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj neredna menstruacija
7.1.2006 13:35:14   
morskadeklica
Tako kot je rekla ginekologinja. Tako pač je. Jaz sem imela "urejeno" le, ko sem jemala kontracepcijske tabletke. Potem sem jih nehala in sem imela tudi jaz eno leto "mineštro". Je nisem dobila tudi po 2 meseca ne. Zdaj po porodu sem prvo dobila po 2 mesecih, potem pa spet kot včasih. Od 30-60dni. Za ovulacijo bo pa kar težka. Jaz tega nikoli nisem spremljala, tako da ne bi vedela. Je pa baje ovulacija takrat, ko imaš največ izcedka.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj neredna menstruacija
7.1.2006 13:45:10   
baguSka
Ovulacijo boš mogoče ugotovila le s testi, pa še to jo maš verjetno vsak ciklus drugače, tko da bi mogla teste uporabljat vsak dan. Tud jst mam tko neredno, le da pr men traja od 28-48 dni. Tko pač je, čeprav sm jst že tuhtala, da bi šla po kake tablete za vspodbuditev ovulacije, ker tud sluzi in ničesar ne zaznam. Pa glede na to, da še vedno nism noseča, bi blo verjetn res kr najboljš, da grem stanje mau prevert.

Ti pa, glede na to, da maš eno pikico že doma, verjetno ovulacije res maš in tud nimaš večjih problemov s tem. Me je pa zmotu tale tvoj rjavkast izcedk. Suuuumljiiiivooooo!!!!user posted image Počaki še kakšn dan in spet ponovi test. Drugega ti ne znam povedat. Sem pa že večkrat zasledila, da majo nekatere tud med ovulacijo kakšne pdb izcedke. Je pa pr vsaki drugač, tko da nič ni 100%. Čakat, čakat punca...

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj neredna menstruacija
7.1.2006 14:01:46   
Jančika_
Jaz sem prvo M dobila pri 11 letih in je do letos (torej 20 let!) nisem niti enkrat imela redne! Itak me vsakič kap, ko ugotovim, da jo imam že 20 letuser posted image .

Uredila se mi je šele po porodu, prej pa sem jo v vseh teh letih imela samo 2x na 28 dni, ostalo pa prosto po Prešernu - tudi do tri mesece nič. No, pa sem prvič vseeno zanosila v sedmih mesecih.

Letos sem po vsem nosečnostih in splavih pravzaprav imela do te nosečnosti le 4 cikluse (redne, čudež) in v enem od teh sem imela med ovulacijo (ki so po porodu zelo boleče, prej pa sploh nisem vedela, kdaj jih imam) rjav izcedek. Aja, M sem prej imela ubijalske, zdaj pa sploh nisem vedela, da je kaj bilo.

No, pač moje izkušnje, ne vem, če ti to kaj pomagauser posted image


< Sporočilo je popravil Jančika -- 7.1.2006 14:02:21 >

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?