|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj pride do krvavitve ?
6.5.2007 5:12:05   
/dudica/
živijo!
Imam eno vprašanje in lepo bi prosila za kak odgovor. Baje da lahko pride do zanositve kljub temu,da ima ženska menstruacijo ?! kako je to mogoče ? je to sploh mogoče? in kako bi naj ta menstruacija izgledala ?
nekatere trdijo da imajo nekaj mesecev še redno menstruacijo.
hvala za kak odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj pride do krvavitve ?
6.5.2007 7:36:02   
Anonimen
Menstruacija med nosečnostjo NI MOŽNA, za strokovno razlago pobrskaj tukaj: MON
Če veš kaj je menstruacija (neoplojeno jajčece po ovulaciji se v obliki krvavitve izloči iz telesa), potem je jasno, da med nosečnostjo ni ovulacije, torej med user posted image  ne moreš ponovno zanositi, po domače povedano, in posledično seveda ni menstruacije.
So pa možne med user posted image  razne male ali večje krvavitve in verjamem, da jih nekatere zamenjajo za M, ker se pojavijo ravno takrat in trajajo par dni. Vendar med nosečnostjo nobena krvavitev NI NORMALNA in lahko napoveduje kaj slabega (ss).
Jaz sem v prvi user posted image  krvavela po pikicah, pa sem imela ss, poznam pa nekatere ki so obilno krvavele in se je user posted image  obdržala.

(odgovor članu /dudica/)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj pride do krvavitve ?
6.5.2007 14:19:07   
/dudica/
menstruacijo imam dokaj redno na 25-27 dni. sedaj se je krvavitev pojavila kakšnih 7 dni prehitro.trajala je samo dva dni.ali je to sploh menstruacija? krči so bili zelo boleči,vendar le en dan. prav tako je bila krvavitev en dan zelo močna. ALI JE TO MENSTRUACIJA ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj pride do krvavitve ?
6.5.2007 17:02:18   
girly
mogoče je bila vgnezditvena krvavitev, čeprav je zanjo značilno, da je bolj blaga, traja pa dan do dva. seveda pa je možno, da te je user posted image  ta mesec obiskala prej kot običajno...počakaj kakšen teden, potem opravi test in boš videla pri čem si.

srečno

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu /dudica/)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?