|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaljubljena?
8.6.2005 0:13:12   
lubi
Sploh ne vem ce ta tema sem pase... odnosi?
Naj bi bila srecno zaljubljena, z dragim nacrtujeva otroke, skupaj ziviva,...

Ze kar nekaj casa poznam in tudi sluzbeno sodelujem s starejsim moskim
Od zacetka mi je bilo noro, ker mi je ogromno pomagal, me veliko naucil, zelo dobro sva se razumela in vzdrzevala zelo dober profesionalen odnos
in seveda,,, klik en dan se je vse zapletlo
problem je da si sama v svoji glavi ne morem pojasniti kaj pravzaprav hocem od njega ce sploh kaj
fizicno me ne privlaci, cutim pa da sva (kolikor se to klisejsko slisi) intelektualno totalno kliknila
kadar se srecava sploh ne vem kaj se pogovarjava, vse se dogaja kot da bi bila v transu
a je to samo v moji glavi ali tudi on kaj cuti ne vem
odkar so se te stvari zacele dogajati sem se za nekaj casa zelo odmaknila s scene, zdaj pa sem spet nazaj in
kriza
vem da tudi on razmislja o meni, saj izvem od drugih da veliko o meni govori
kaj sploh hocem, kako naj utopim zadevo
hocem imeti otroke in biti srecna s svojim fantom, ne pa se zaljubit v enga starga tipa
najbolj me je strah, ker me tako zelo moti pri delu

a se to sploh da pametno resit, koliko casa bo se tako?

:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaljubljena?
8.6.2005 7:24:39   
Miško
Imam malo izkušenj s podobnim primerom, pa bi rekla takole:

1.zaljubiš se, ker ti v odnosu s tvojim fantom nekaj manjka;
2. najprej razčisti sama pri sebi,kaj ti manjka, poskušaj zadevo popraviti doma, bodi poštena do svojega fanta in če ugotoviš, da on ni to, kar želiš od življenja, pojdi nekaj časa živet sama, potem pa začni novo zvezo, če je to tisto, kar si želiš; čeprav se mi zdi, da to ni to, ker te sicer leta ("en star tip") ne bi motila.

Seveda pa je lahko biti pameten. Pri meni je bilo tako kot pri tebi, le da je bila moja zveza s fantom že nekaj časa na mrtvi točki, bila sem nezadovoljna. Potem pa sem se zaljubila v starejšega kolega v službi. Ista fora - najprej dobra sodelavca, potem pa bumf ... no ja, nisem naredila tako, kot sem napisala zgoraj, 4 mesece sva bila ljubimca, nato pa sva se odločila, da želiva živeti skupaj. Bilo je težko, če bi naredila, kar sem napisala zgoraj, bi bilo lažje, ampak nekako sva preživela in sedaj živiva že dve leti skupaj in imava ljubkega drobižka. Ne rečem, da nimava nikakršnih problemov, ampak nekaj vem, da sem veliko bolj srečna, kot sem bila v prejšnji zvezi. Hm, pa starejša tudi in z nekaj izkušnjami več ter se veliko bolj zavedam, kako se moraš truditi za uspešen odnos.

Najpomembnejše pa je, da si poštena sama do sebe, da razčistiš pri sebi, kaj si želiš in nato temu slediš. Ne moreš biti srečen,če pričakuješ od nekoga drugega, da te osreči. To mora izhajati iz tebe, iz tvoje notranjosti.

Lp

Miško

(odgovor članu lubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaljubljena?
8.6.2005 7:46:27   
Primoza
V primeru "intelektualnega" ujemanja je najbolje, da ostane pri tem, še posebno ker je to tudi namen službenih sodelovanj. Lahko sta dobra prijatelja, lahko si pomagata pri premagovanju najrazličnejših zapletov, ampak to je to. Nekateri se mi zdi imajo blazne težave sodelovati z nekom nasprotnega spola. Spet smo pri hormonih, samo zdaj očitno pri ženskih???
Svetujem vam izkoristiti intelektualno pokrivanje v prid boljšemu delu v službi, kar navsezadnje predstavlja tudi povečano socialno varnost, kar v tem času ni nezanemarljivo. Tako sodelovanje vaju dela tudi bolj konkurenčna pred ostalimi, še posebej ker se v številnih kolektivih stalno dogajajo neka podtikanja in trenja.

V primeru skoka v posteljo je nemogoče, da ne bi trpel poslovni odnos.

Se pravi ne mešati jabolk in hrušk.

Seveda: Easy to say, hard to do.

(odgovor članu lubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaljubljena?
8.6.2005 10:27:03   
mamsi
Jaz bi združila Misko in primoza in rekla. Poišči vzrok v sebi, kaj te privlači, kaj ti je na njem všeč, vendar ostani le v poslovnem sodelovanju. Če in ko boš pa ugotovila, da je to vendarle moški, s katerim želiš deliti vse in on s tabo npr. posteljo in vse, kar veza prinese, se pa podaj v zvezo z njim. Tu zraven paše: pustiti preteklosti za sabo (ne vem, mogoče ima tudi on družino in otroke), sprejeti in izpolnjevati želje in potrebe obeh, način življenja tega moškega je morda bolj ustaljen in drugačen od tvojega... Spoznaj najprej sebe. Mogoče boš ugotovila, da lahko izpolniš, kar ti manjka oz. si lahko sama podariš, kar si od sedanjega partnerja želiš, pa ti tega ne nudi (npr. občutek, da te spoštuje, ali da si pomembna zanj...). Takrat tudi želja po drugem mine.;)

Saj se lahko že zdaj prepustiš čustvom, ampak ali ni bolje, da najprej razumeš, zakaj se tako počutiš, pa se pol dobro odločiš zase, da ne boš ugotavljala, da si se zmotila, ko bo prepozno.

(odgovor članu lubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaljubljena?
8.6.2005 10:56:40   
Anonimen
Lep pozdrav!

Moja izkušnja ni točno taka, je pa podobna...

Ko sem začela delati v novi službi, je bil moj zakon v bistvu že mrtev, ne glede na otroka, ki sem ga imela z bivšim. Bilo je samo še vprašanje časa, kdaj se bo tudi dejansko končal. V službi pa sem imela sodelavca, s katerim sva se intelektualno, kakor ti praviš, čudovito ujela. Veliko bolje, kakor s katerokoli sodelavko. Kasneje sem izvedela, da sem njega privlačila veliko bolj kakor samo sodelavka, vendar sem bila zanj prepovedan sadež, ker sem bila poročena in mati.

Potem pa je moj zakon razpadel. In takrat sem tudi sama sebe nehala slepiti, da me on ne privlači. Ovir ni bilo nobenih več, tudi moralnih ne, in postala sva par. V službi so sicer doživeli popoln šok, pa marsikateri najin znanec tudi, vendar je nama zveza uspevala in ko so to vsi ugotovili, so naju zelo hitro sprejeli. Midva sva si med sabo pojasnila najino preteklost, kmalu sva začela živeti skupaj in nimam se čez kaj pritoževati.

Sedaj sva skupaj leto in pol, približno leto dni že živiva skupaj in pričakujeva najinega prvega skupnega dojenčka, ki bo hkrati tudi njegov prvi otrok. Najini družini naju sprejemata, družba tudi. Sva sicer skoraj enakih let, pa vseeno - najina ljubezen v službi se je razvila v to, kar imava danes.

(odgovor članu lubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaljubljena?
8.6.2005 11:48:42   
Anonimen

Fino.. :kuza:

(odgovor članu lubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaljubljena?
8.6.2005 11:50:52   
daddy
Čestitke za pogum, Kerensa. Na stotine je takih ki bi se lahko zgledovali po tebi, pa se raje vse življenje slepijo in se obračajo po "kaj bodo pa sosedje ( ali sodelavci ) rekli".

(odgovor članu lubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaljubljena?
8.6.2005 23:47:05   
lubi
Hvala vsem za odgovore...
Me je kar groza, ker vem da moram res najprej sama pri sebi razcistit v cem je hec
pojma nimam
pomirja me misel (hvala primoz a), da je tako stekanje lahko res tudi koristno v sluzbi, verjemi da sem tudi tako ze razmisljala
me pa zadeva, tudi ce se kaksen dan ne vidiva, tako zelo moti pri delu, upam da drugi ne bodo opazili, ceprav mislim da je zelo ocitno
zivljenje bi res lahko bilo dolgocasno...
pa ni!

papa:metulj:in se enkrat hvala za odgovore, vas obvestim ce se bo kaj drasticnega zgodilo

(odgovor članu lubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?