|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalost in solze
11.12.2020 9:58:09   
žalost
Pozdravljene in pozdravljeni,

pišem vam, ker sem totalno v obupu. Izvedel sem izvid spermiograma, ki je žal slab (4 miljone sperimijev, namesto 20....sicer piše da so posazmezni gilbjivi spermiji)
POvabi so me na posvet k andrologu - februarja. Štejem 32 let, punca 30. Že 2 dni ne spim, prisotna je žalost in tudi solze.
Naročil sem profertil, a nimam kaj dosti upanja. Pa tako sem si želel postati očeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalost in solze
11.12.2020 10:41:53   
žalost
Je imel še kdo slab spermiogram in se je potem kaj morebiti popravilo?

(odgovor članu žalost)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žalost in solze
21.12.2020 16:34:17   
AnyMary
Zivjo,

Naj ti povem, da ni slabo. Moj je imel 3. In ima tudi se en pregled pri dr. in oddajo. To je resljivo ob jemanju koktejlov z vitamini. Veliko se gibaj, jej zdravo- nepredelane stvari, crtaj alkohol, veliko antioksidantov, ki pripomoreju k dvigu. Super za profertil, ti bo pomagalo, samo ne obupaj. Nekje 3 mesece in bos videl spremembo. Saj sta se mlada. 👍 Srecno👍

(odgovor članu žalost)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žalost in solze
9.3.2021 10:37:39   
žalost
Anymary, hvala za te besede. kako je z možem oz vama?

Jaz sem oddal đe 1x in je bilo skoraj normalno, včeraj pa spet malo slabše baje.


(odgovor članu AnyMary)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žalost in solze
15.5.2021 23:38:46   
Anonimen
Upam, da nisi še vedno tako potrt, kot pred enim letom. In upam, da se je v tem času že kaj premaknilo.
Zapomni si, za oploditev rabiš samo 1 zdrav spermij. Ti jih imaš veliko več. Verjetno bosta šla na IVF ali IVF+ICSI, So kaj rekli?

(odgovor članu žalost)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žalost in solze
15.5.2021 23:40:24   
Anonimen
Pardon, sem mislila, da je objava od februarja 2020, je pa od decembra :).

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Upam, da nisi še vedno tako potrt, kot pred enim letom. In upam, da se je v tem času že kaj premaknilo.
Zapomni si, za oploditev rabiš samo 1 zdrav spermij. Ti jih imaš veliko več. Verjetno bosta šla na IVF ali IVF+ICSI, So kaj rekli?


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žalost in solze
22.9.2021 11:11:39   
Anonimen
@žalost ne tako hitro vrzt puske v koruzo! Jaz vem kako hudo je, pri mojem niso nasli nobenega, bla 4x v postopku ICSI pa so celo nasli vedno nekaj in je prislo do oploditve najinh celic, ampak po transferju, ko zenski vstavijo zarodek (ali max. 2), se ni prijelo, tako da sva trenutno v cakalni za darovano seme. Opravili so mu tudi genetske preiskave, kjer je bil izvid zelo slab. Torej sva se morala sprijaznit, da skupnih otrockov zaenkrat ne bo (mogoce ce medicina v nekaj letih se bolj napreduje), vendar pa na to zal nimamo casa cakat. Zelim ti povedat, ce je prisotnih toliko spermijev in da je od tega vsaj nekaj OK so moznosti!Ne morem si niti mislit kaksno bitko je bil moj partner ob vseh teh rezultatih in tudi novici, da pac ne bo bioloski oce. Doktor naju je potolazil, predvsem partnerja, da pac nebo bioloski oce, mu pa vsekakor bo oce, on ga bo prvi videl, ga ucil hodit, govorit ga vzgajal in vse ostalo kar pride zraven. On mu bo vzor in oce kjub temu da pac seme ni njegovo in bolj se nebi mogla strinjat.Neverjetno hudo nama je bilo obema, ampak sva pregurala in zdaj sva oba v pricakovanju, da prideva na vrsto in koncno zagledava tudi midva plusek.Zelim vama obilo srece in vsega dobrega! samo ne obupat… srecno vsem!

(odgovor članu žalost)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...