Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prosim za vaša mnenja..

Včasih se mi kr zdi, da se že smilim sama sebi, ker najprej urejaš vse da bi bili "idealni" pogoji za otročka, pol ko pa pride tako daleč pa tega ni in ni in na čase kr obupaš..Ampak težave ni ve tem da bi se sekirala skoz in ne bi bila sproščena, to so tisti občasni prebliski, da ne bo pomote..
, pa bo še vedno težava, če se ne ugotovi zakaj gre.
Bom pa si začela merit temperaturo, fanta pa poslala k osebnem zdravniku pa da vidimo..malce me skrbi, ker je kolesar in le-ti imajo več možnosti za težave, plus tega kot dojenček je imel pruh oz kilo in so ga operirali, čeprav to naj ne bi imelo vpliva na zanositev nikoli ne veš..
. danes je že šesti dan kar mi zamuja m. naredla test in nič
. Pa do sedaj ni bilo še nič, vsak mesec je pač pritekla
tetka iz krvavca. Res je da imam neredne menstuacije ferbuarsko sem dobila že 31.1 pa do 6.2, marčevsko pa sem dobila 2.3 do 8.3. Ta mesec pa še ni prišlo nič, razen tega da sem nenehno utrujena, včasih se mi zdi da sem napihnjena kot balon, pa včasih me špika po trebuhu pa prejšnji teden me je pogosto pekla kislina. Kaj mislite ali bo prišla
? Sva pa bila pridna