|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 6:32:48
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan. zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja. je možno, da sem zanosila? skor ziher ne.
|
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 8:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno JE možnost. Saj testa ne rabiš delat.Se da tudi brez njega čez čas ugotovit oz. spoznat da si noseča
|
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O. oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.
|
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:21:41
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan. zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja. je možno, da sem zanosila? Vprašaj tole super ginekologinjo, boš dobila zanesljiv odgovor: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:22:07
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O. oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no. no, sama vgnezditev se zgodi šele 6-10 dni kasneje, res pa je da se po M sluznica debeli in da si takrat najmanj ploden.
|
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:37:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Jao...
|
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 12:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je tak problem en test naredit? First Sign lističi so blazno poceni in v 5ih minutah je vse jasno. No lahko se pa mučiš in to ...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?