|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavarovalnica Grave
6.11.2008 14:27:48   
tehnofil
Ali ima kdo izkušnje z njo?

Da se je naprimer vanj zaletel z avtom nekdo, ki je zavarovan pri Grave. Koliko komplicirajo z odškodnino?

Ali pa imate zavarovano nepremičnino (stanovanje/hišo). Kako komplicirajo z odškodninski zahtevkom?


Ste zadovoljni (samo v primeru da ste že kaj uveljavljali - če še niste nič uveljavljali, me vaše mnenje ne zanima)? Poznate koga, ki je imel do njih odškodninski zahtevek, kot zavarovanec nepremičnine (voda, vlom,...) ali pa kot udeleženec v prometni nesreči.


Meni so na Zavar.MB komplicirali ko so morali plačati škodo ki jo je povzročil njihov zavarovanec. Saj niso ne vem kaj dosti, ampak tistih nekaj besed je bilo za mene dosti, da sem si ustvaril sliko, kakšni so ko morajo plačati.


Na sejmu je zav. Grave ponujala enoletno zastonj zavarovanje nepremičnine - ampak me vseeno zanima kakšna zavarovalnica je to.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavarovalnica Grave
6.11.2008 23:42:14   
Anonimen
Z Grawe nimam.
Jaz sem bila pri resevanju zahtevka (stanovanje) super zadovoljna z Generali. Hitro in enostavno, vse tipi top, kar se mene tice. V info, ce o Grawe ni zves nicesar.

Pa ce ti ponujajo "zastonj" zavarovanje, dobro poglej drobni tisk. Ker kaj ti pomaga zastonj, ce potem veliko stavri ni kritih. Tako da je bolje nekaj placat in vsaj ves, kaj imas.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zavarovalnica Grave
7.11.2008 8:57:47   
Sulfinija
Tehnofil,midva imava zavarovano stanovanje pri Grawe,vendar ti trenutno ne vem nič povedati kako je,če se ti kaj zgodi ker se še nama ni.Bom ti pa povedala spomladi,ker so mi na balkonu popokala stekla in jih bom klicala,da pridejo in ocenijo škodo stekla imava tudi zavarovana.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zavarovalnica Grave
7.11.2008 12:16:07   
Natyy
Dve leti sem bila zavarovalna zastopnica. Tržila sem sicer življenjska zavarovanja za to isto zavarovalnico. Nato sem s tem zaključila in tudi svojo polico prestavila v mirovanje.
Razlog -  Ko se je kakšna naša stranka poškodovala  in nato urejala izplačilo zavarovanja za nastalo nezgodo je marsikdaj prišlo do takšnih in drugačnih težav.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?