|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbijanje vročine s hladnimi kopelmi
6.2.2005 22:31:40   
Adelina
Koliko časa po hladni kopeli naj bi dojenčku vročina padla-a takoj ali mora miniti nekaj časa? MI smo hoteli zbiti vročino s kopeljo, pa ni termometer pokazal nič manj in sem mu potem dala še svečko. KOliko časa pa naj bi otrok bil v taki kopeli?

Pa še to: ali z digitalnim term. lahko meriš vročino tudi v ritki, navadni so mi prepočasni, z ušesnim pa nisem zadovoljna.

Lp od Adeline in Žana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zbijanje vročine s hladnimi kopelmi
6.2.2005 22:42:50   
Anonimen
Po moji logiki bi mu morala temperatura takoj pasti. Sicer s tem nimam izkušenj.

Po moje lahko z digitalnim termometrom meriš tudi v ritki.

(odgovor članu Adelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zbijanje vročine s hladnimi kopelmi
7.2.2005 7:11:34   
žabica
Tudi jaz sem se včeraj borila z vročino pri moji :duda:. Pri nas hladna kopel izgleda nekako takole: najprej namečemo vse igračke v bano,kjer je voda normalne temperature, nato počasi dolivam mrzlo. :duda: se tako ukvarja z igračami in kar nekako zdrži v malo hladnejši vodi. Vročina ponavadi ne pade kar takoj ampak počasi in tudi ne ohladi mi je čisto. Me smo imela včeraj 40 vročine in smo bile 3* v kopeli in 2* v mokrih krpah,ker niso prijele ne svečke ne sirup.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zbijanje vročine s hladnimi kopelmi
7.2.2005 12:20:49   
maja24-2
Mi smo imeli 38 vročine za kopel se nisva odločila sem ji pa zavila v mlačno krpo (ne preveč mrzlo) nogice in rokice in je temperatura čez eno uro padla na normalno.
Želim vam čim hitrejše okrevanje.
Lp Maja& Lara

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zbijanje vročine s hladnimi kopelmi
7.2.2005 18:15:51   
frutka_
Adelina, pri nas se lotimo zadeve takole:
V toplo kopel damo malega in počasi dolivamo hladno. Običajno pomaga.Pri nas včeraj ni! Zato sem mu še na nogice dala krompir, kar v zokenčke noter sem narezala krompir na oblate in mu je vročina padla. Sicer pa je krompir lahko v nogavičkah dokler je mrzel, potem ko je zanič potemni.

Temp. mu merim navadno pod pazduho tako, da ga dam na kolena in mu berem kakšno knjigico, da je miren pa nekako gre!Sicer pa lahko z navadnim digitalnim meriš tudi analno.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Je dojenje po enem letu še koristno za otr...
Do kdaj dojiti? Ima dojenje po enem letu še koristi za otroka? Kaj pa za doječo mamico?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?