|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena!
28.12.2005 8:51:13   
tasha23
user posted image user posted image user posted image
Živijo punce, malo sem prebirala zadnje novice in opazila, da ns je kar nekaj, na katere je božiček pozabiluser posted image , no saj bo, boste vidle.

Ta mesec pa se mi je kar nekaj čudnega zgodilo, pa me zanima, če se je kdaj tudi kateri od vas:

Takoj po ovulaciji so se začele slabosti (krči v spodnje delu trebuha, bruhuhu, otečene - boleče prsi...), ki so trajale vse do nepričakovane user posted image . Najprej sem pomislila na virizo in šla k zdravniku, katera mi je potrdila, da je z mano vse OK, nato sem imela pregled pri G, kateri, je tudi potrdil, da je vse OK, da pa je prezgodaj da bi lahko kaj odkrili user posted image .

Nato pa se ta grdoba user posted image  pojavi celo en dan prej[sm=smiley34.gif" border=0>. Saj ni to tak problem; problem je v temu, da ponavadi trpim ko user posted image  in moram vzeti ketonal forte, da lahko spolh vstanem, tokrat pa nič, nobenih slabosti, nobenih bolečin, nič od nič. A teklo je iz mene tako, da sem porabla cel paket vložkov. In ker nisem čutila niti tega, sem se znašla lepo vsa umazana user posted image . Še dobro, da sem bila doma. Saj ponavadi ko se mi vlije začutim, a tokrat nič.user posted image

UFF, cel mesec oh in sploh, med user posted image user posted image user posted image


LP

Nataša

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena!
28.12.2005 10:49:17   
hebeba
Hey Nataša..

Od božička res ni fer, da na nekatere kar pozabi..Sem pa vesela za tiste, ki jih je razveselil z lepim darilcem user posted image user posted image user posted image .

Kar se pa tvojih problemov tiče, pa ti težko kaj pametnega rečem user posted image user posted image user posted image . Se mi to še ni zgodilo..Le prejšni mesec sem imela v času ovulacije rjav izcedek..za kar moj G pravi, da ni prišlo do odvulacije! Takšnih zankov pa še nisem imela. Nisi napisala, če si pred tem jemala kt..po njih se telo čisti pa so te user posted image  malo obilnije..Upam, da se ta rdečka kmalu poslovi od tebe in potem z veseljem naprej!

Pa sporoči kako in kaj user posted image

lp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmedena!
28.12.2005 10:54:06   
tasha23
Ne kt, nisem nikoli jemala, ker imam namreč resne probleme z ledvicami in mi te lahko škodijo. M pa imam od samega začetka redne in točne kot urica, ne pomnem, da bi mi kdaj zamujala (razen za 1. nosečnost) user posted image .
In vsa ta leta so bila še kar boleča. Po splavu pa so tudi zelo močne M. user posted image .
Ampak, se vseeno ne dam in z dragim bova vstrajal, pa čeprav bom morala redno na kontrole in ko bom user posted image , še tedensko v patološko ambulanto na redne kontrole vode (zaradi nevarnosti unetja in SS).


LP

NAtaša

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu hebeba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?