medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tavi Sem sicer že pod drugo temo napisala tole, ampak vseeno dodajam še tu! Torej, od včeraj me zopet ful špika v jajčnikuh, sploh v desnem. O naj bi imela okoli 15-17 marca, M naj bi prišla okoli 1. aprila. Je pa zanimivo, da so se mi bolečine v jajčnikih prvič pojavile prejšnji mesec, prej nikoli. Ta mesec enaka zgodba... Špikanje, utrujenost, bolečine v ledvenem delu hrbtenice, pa ta mesec tudi vetrovi... Zanimivo je tudi to, da sem non-stop lačna, vendar ko imam to hrano pred seboj, mi ne diši več. Nekaj se definitivno dogaja, verjetno hormoni, ker na sploh ne upam več. Naj pa povem, da na upava že skoraj eno leto. Se kateri dogaja podobno, ali se ji je? Tavi meni se je podobno dogajalo prejšnji mesec! Potem je s 3 dnevno zamudo prišla . Jaz ti povem samo mojo izkušnjo, je pa dejstvo, da se psiha in telo včasih pač poigrata z nami! Držim pesti, da zagledaš . Pa srečno!