|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
4.6.2007 11:48:58   
sali
mi lahko predlagate katerega? za otroka s pp, starega 16 mes, za preventivne preglede in nasvete glede nege... V lj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik
4.6.2007 20:32:38   
elizabeta p
Mi hodimo k dr. Berdajs v ZD Šiška, imamo pa avtizem.

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobozdravnik
5.6.2007 9:44:36   
BaNeLa
Mi smo tudi hodili k dr. Berdajs, ker smo v Šiški stanovali, zdaj smo na Brodu. Vendar pa mislim, da dokler ni problemov in popravljanja zob, lahko hodiš kamorkoli, čeprav je Berdajsova za otroke s pp kar dobra - menda jih je že veliko imela. Naš je šel pa potem, ko so mu morali popravljat, pulit in plombirat zobke - mlečne na stomatološko kliniko k dr. Jožefovi, ki je SUPER . Otroke s pp, če so hudi invalidi in ne razumejo, da morajo imeti usta odprta in bit pri miru, dajo v splošno anestezijo in jim popravijo zobke, to je enodnevni postopek in popoldan greš domov.....to pa ti pove zobozdravnik ali pa pediater, ki tudi da napotnico za tja.


(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobozdravnik
6.6.2007 19:54:33   
sali
Hvala obema za nasvet.
glede na to da smo iz Zaloga, naj bi imeli zobozdravnika v Mostah- do 3h let sta Mokorel in Korenini. Ima kdo kakšne izkušnje z omenjenima? Starejši sin je bil 1x pri Koreninijevi, pa nismo bili ravno navdušeni nad njenim pristopom. Ker za hčer (ima miš hipotonijo,  ne kontrolira ust in tudi ne je preko ust) sploh ne vem kako jo bodo sploh lahko "naštimal", da bodo kaj lahko videli. Rada pa bi, da se na to navadi, ker že sedaj nerada dovoli, da jo drugi dotikajo.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobozdravnik
7.6.2007 9:28:05   
BaNeLa
Glede na to, da je tvoja mala hipotona in ne kontrolira ust, je mogoče bolje, da jo pregleda kdo , ki ima s tem izkušnje - pokliči na stomatološko in prosi za Dr. Jožefovo, pa ti bo sestra vse razložila....mislim, da bo pri ostalih zobarjih, ki izkušenj s temi otroci nimajo, slabše. Pa njih vprašaj za nasvet, sem prepričana, da bodo bolje vedeli kaj naredi.



(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?