|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
JAGODKA
SLASTNE TORTICE ZA HITRO PRIPRAVO
Šef: PETRCA85
Vrsta jedi: Sladice
Posebnosti: jed brez posebnosti
Čas priprave: 1 ura
Zahtevnost priprave: 3/5
Število oseb: 3
(št. glasov 2)
Navodila za pripravo jedi
TESTO
Lista vlečenega testa položimo enega na drugega in ju z nožkom za pico razrežemo na tretjine (2 po dolžini in 2 po širini), da dobimo 2 x po 9 skoraj kvadratnih lističev. Košarice oblikujemo tako, da položimo en list testa, ga premažemo s stopljenim maslom in čez njega damo drug list testa, vendar zamaknjen za 90 stopinj, tako, da se dobi 8 kraka zvezda. Tudi ta list testa premažemo z maslom in nastalo zvezdo previdno vtaknemo v eno izmed lukenj na pekaču za mafine. Ta postopek ponovimo še za ostalih 8 košaric. V ogreti pečici pečemo 15 minut na 200 stopinjah.

KREMA
V tem času narežemo jagode na majhne koščke in jih potresemo s polovico žlice vanilijevega sladkorja in dobro premešamo. Z mešalnikom stepemo sladko smetano do skoraj srednje trdne smetane, nato pa dodamo mascarpone in žlico vanilijevega sladkorja ter vse skupaj dobro zmešamo, da nastane gladka krema. S kremo napolnimo dresirno vrečko in v ohlajene košarice nabrizgamo plast kreme, nato dodamo plast jagod, drugo plast kreme, še eno plast jagod ter na koncu še zadnja plast kreme in nekaj jagod za okras.

POLNJENJE
S kremo napolnimo dresirno vrečko in v ohlajene košarice nabrizgamo plast kreme, nato dodamo plast jagod, drugo plast kreme, še eno plast jagod ter na koncu še zadnja plast kreme in nekaj jagod za okras

Družinski nasveti in namigi za izboljšavo
Potem pa cela družinica skupaj poje male slastne tortice


Slonček Fala bonus pike tala!

Če vaš družinski recept kot sestavino vsebuje kvas, ali pa je označen s katero od spodaj navedenih oznak, vam slonček Fala podari bonus točke!

OPOMBE:
Bonus točke za posamezen recept se lahko seštevajo. Bonus točke so avtomatično vštete v vsoto vseh tock (glasovi + bonus točke = skupno število točk oz. rumenih zvezdic). Bonus točke ne vplivajo na povprečno oceno recepta. Organizator natečaja si pridržuje pravico, da odstrani neustrezne oznake.
Za vsak recept lahko glasujete le enkrat.
Za ta recept ste že glasovali. Hvala za razumevanje.
Izberi fotografijo na računalniku in jo prenesi s
klikom na gumb DODAJ!