|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Pisana in zdravilna zelenjavna juha
Pomembne sestavine te juhe so tudi začimbe, ki naj bodo ekološkega izvora. Pa ne spreglejte namiga za zelo lačne!
Navodila za pripravo jedi
PRIPRAVA:
1) Najprej nasekljajte por, bučko in korenje, sladek krompir pa olupite, dobro očistite in narežite na majhne kocke. 2) Nato nasekljan por prepražite na kokosovi maščobi, pri čemer pazite, da ne porumeni. Dodajte še vso ostalo zelenjavo razen bučke in prilijte nekaj vode, da se zelenjava ne zažge in nekaj minut dušite. Nato dodajte primerno količino vode (glede na velikost lonca in željo, kako gosto juho želite) in nasekljano bučko. 3) Če želite večjo moč začimb, jih dodajte še v mrzlo vodo in juho kuhajte skupaj z začimbami, sicer se začimbe dodajajo približno 15 minut pred zaključkom kuhanja. Takrat dodajte tudi žlico olivnega olja. Juha je kuhana takrat, ko je kuhana najtrša zelenjava: fižol in korenje.

Družinski nasveti in namigi za izboljšavo
In še namig za zelo lačne: Juhi lahko dodate testenine in tako dobite odlično enolončnico. Ali pa spečete pirine palačinke, jih narežete na kolobarje in postrežete ob juhi.


Slonček Fala bonus pike tala!

Če vaš družinski recept kot sestavino vsebuje kvas, ali pa je označen s katero od spodaj navedenih oznak, vam slonček Fala podari bonus točke!

OPOMBE:
Bonus točke za posamezen recept se lahko seštevajo. Bonus točke so avtomatično vštete v vsoto vseh tock (glasovi + bonus točke = skupno število točk oz. rumenih zvezdic). Bonus točke ne vplivajo na povprečno oceno recepta. Organizator natečaja si pridržuje pravico, da odstrani neustrezne oznake.
Za vsak recept lahko glasujete le enkrat.
Za ta recept ste že glasovali. Hvala za razumevanje.
Izberi fotografijo na računalniku in jo prenesi s
klikom na gumb DODAJ!