|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
dodaj dodaj fotografijo
Sestavine

PRIPRAVA
4 večje kumare
4 stroki česna
4 lončki navadnega jogurta
4 žlice olivnega olja
sveži ali zamrznjeni koper
mleta rdeča paprika
morska sol

Tzatziki
Osvežilne poletne kumare
Šef: nelca
Vrsta jedi: Predjedi, Omake in priloge, Zelenjava, Solate
Posebnosti: Vegetarijanska jed
Čas priprave: 15 min
Zahtevnost priprave: 1/5
Število oseb: 6
(št. glasov 5)
Navodila za pripravo jedi
PRIPRAVA
Kumare olupimo in naribamo na ne pretanke kolobarje. Pustimo jih nekaj časa v cedilu, nato iztisnemo iz njih vodo (spustile bodo minimalno količino vode). Dodamo iztisnjen česen, jogurt, 3 žlice olja, koper in rdečo papriko v prahu ter dobro premešamo. Za dekoracijo po vrhu potrosimo še malo rdeče paprike in kopra ter nakapljamo za žlico olivnega olja. Tzatziki za nekaj časa (1h) postavimo v hladilnik in ga solimo sproti, pred serviranjem.

Družinski nasveti in namigi za izboljšavo
Zraven lahko postrežemo maslen krompir.


Slonček Fala bonus pike tala!

Če vaš družinski recept kot sestavino vsebuje kvas, ali pa je označen s katero od spodaj navedenih oznak, vam slonček Fala podari bonus točke!

OPOMBE:
Bonus točke za posamezen recept se lahko seštevajo. Bonus točke so avtomatično vštete v vsoto vseh tock (glasovi + bonus točke = skupno število točk oz. rumenih zvezdic). Bonus točke ne vplivajo na povprečno oceno recepta. Organizator natečaja si pridržuje pravico, da odstrani neustrezne oznake.
Za vsak recept lahko glasujete le enkrat.
Za ta recept ste že glasovali. Hvala za razumevanje.
Izberi fotografijo na računalniku in jo prenesi s
klikom na gumb DODAJ!