|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Hujšajmo z Ringaraja.net in Linea Snello

V akciji Vitka in prerojena v jesen se že poti nagrajena ringarajevka Petra Kirn (na RR jo poznate pod uporabniškim imenom petrinja), ki obiskuje Center Linea Snella Ljubljana Bežigrad in ob skrbni pomoči trenerjev in svetovalcev izgublja odvečne centimetre, ki so se nabrali v nosečnosti. Spremljate jo lahko na tej strani in na njeme blogu, ki ga bo pisala. Vabimo vas, da jo vzpodbujate, bodrite in morda tudi sami uporabite kak dober nasvet, ki vam ga bo zaupala. Petra, Ringaraja je s tabo!


sreda, 10.2.2010

Zaključek akcije Vitka in prerojena v jesen

Štirje meseci so pretekli od začetka akcije Vitka in prerojena v jesen in kar težko je verjeti da smo prišli do zaključka.

Za nami so že zadnje meritve in končni rezultati. Po zadnjih meritvah, opravljenih 4. februarja je Petra izgubila še dodatnih 6 centimetrov. Skupaj se je tako nabralo kar 50,5 izgubljenih centimetrov. Če centimetre pretvorimo v konfekcijske številke je Petra v predelih trebuha, bokov in pasu izgubila kar 2 konfekcijski številki, na ostalih mestih pa po 1 konfekcijsko številko.

Zaključimo lahko, da je bila Petra, kljub pavzi uspešna in dosegla pričakovane rezultate. Želimo ji, da ohrani dobre navade, ki jih je pridobila s terapijami v Linea Snelli in še naprej vzdržuje zdrav način življenja.

Vaša Linea Snella

komentarji (1) || komentiraj

||

  1 osebi/-am je to všeč.


torek, 26.1.2010

Dnevnik Petrine terapevtke

3. decembra smo s Petro opravili cetrte meritve in ugotovili, da je izgubila še 11 centimetrov, torej vsega skupaj kar 37,5 centimetra. Tokrat smo poleg standardnih meritev opravili še najpopolnejšo analizo sestave telesa - impedancno analizo. Slednja je pokazala, da ima Petra zelo veliko mišicne mase in sicer celih 27 kilogramov. Glede na njeno konstitucijo je to po analizi najvišja možna stopnja mišicne mase. Analiza je pokazala da Petrino telo zadržuje tudi veliko vode in sicer kar 35,4 kilograma. Tudi v tem je dosegla najvišjo stopnjo, zato smo terapijo prilagodili rezultatom impedancne analize. Petri smo tako ob klasicni kombinaciji vadbe in savne predpisali še dodatne terapije za odpravo odvecne tekocine in sicer Pressoterapijo in elektrostimulacijo na kriticnih delih.

 

Meritve smo ponovno opravile 14. januarja in pokazale so ponovno izgubo še doda... Preberi ta vnos do konca >


nedelja, 10.1.2010

srečno, zdravo in vitko 2010

Najprej vam vsem želim super fantastično Novo leto 2010...

Že kar nekaj časa se nisem tu pojavljala, saj je bilo vsega preveč. Ja, službe še kar ni nove, zato sem vedno v nizkem štartu in obveznem šprintu za novo, saj brez dohodka biti res ni fajn zadeva. Potem so bile tu še razne zdravstvene težave mojega malčka in mene, pa smo tam kjer smo. Še vedno obiskujem Linea Snella salon, še vedno so punce izjemno prijazne, le včasih sem prav jezna nase. Zakaj?

Torej, vsakič pred vadbo me stehtajo in kile so kar pribl. enake, zato sem bila kar slabe volje, saj so me punce spraševale kako to, da ne gre nič kaj dol, ko pa se več ali manj kar držim vsega, razen če imam kakšen PMS, si privoščim kakšno sladkobo. Telovadim tudi kot nora, kile pa še kar zalepljene na moje kosti:) In smo naredili ... Preberi ta vnos do konca >

komentiraj

||

  1 osebi/-am je to všeč.


nedelja, 29.11.2009

bolezen

dolgo časa nazaj sem popisovala svoje ne tako dobre občutke glede izgube službe. Me je šokiralo, priznam. Vedno sem z zaskrbljenostjo in sočutjem spremljala osrednje novice delavk in delavcev, ki so delali v velikih podjetjih in nato izgubili službe, a sem si mislila da sem jaz vsaj nekaj časa varna. Saj je naše podjetje resda majhno, a kar močno. Potem pa poklic v pisarno in govori o tem, da si kar naenkrat ne morejo privoščiti dodatne osebe-beri mene.

To je bilo to, sedaj je ad acta. smo prežvečili vse takšne in drugačne občutke, sedaj pa s polno paro naprej. Kot sem že povedala, me je ta šok sesul tudi pri prehrani, saj takrat res nisem kaj preveč gledala na dnevni red prehranjevanja in tudi na to, koliko sladkarij pojem, saj je stres naredil svoje. vendar je bilo še slabše to, da sem se po ''tolažbi'' s sladkobo počutila le še slab&scar... Preberi ta vnos do konca >

komentiraj

||

  4 osebi/-am je to všeč.


četrtek, 12.11.2009

stresne situacije

Ko sem bila v četrtek na terapiji, mi je tehtnica pokazala 75,9 kg, in sem Ivani sveto obljubljala, da do naslednjič-tj. do torka, ko imam naslednjo terapijo pa sigurno pridem na 75.0 kg...

Ja, no, ni mi uspelo, še več tehtnica mi je pokazala 76,0 kg. Zakaj? V petek sem zvedela, da mi v službi ne bodo podaljšali pogodbe za določen čas-zaradi poslovnih razlogov, in takrat sem po službi samo zavila v trgovino po sladko, sladko-za potolažit svoja čustva. In tako se je nadaljevalo še cel vikend, ker sem se ''crkljala''. Zato je ta teža, ki mi je tehtnica pokazala, še v redu, razmeroma na cel tobogan čustev in emocij, ki so se dogajale v mojem telesu. A v ponedeljek sem se malo zbudila iz tašnega destruktivnega stanja in si rekla, da tako pa že ne gre, ker je potem še dodatno počutje na psu, saj te poleg vsega gloda še krivda in slabo počutje zaradi pr... Preberi ta vnos do konca >

komentarji (5) || komentiraj

||

  1 osebi/-am je to všeč.


ponedeljek, 9.11.2009

Že en mesec je mimo!

Naša Petra ima za sabo že mesec dni vadbe in na vrsto so prišle težko pričakovane tretje meritve. Rezultati so enkratni! Petra je od zadnjih meritev izgubila še dodatnih 14,5 centimetra, kar skupaj znaša kar 26,5 centimetra! Po planu izgublja tudi kilograme in je lažja za 2,7 kg. Petri smo namreč določili, da na mesec lahko izgubi od 2,5 do 3 kilograme. Takšni rezultati pripeljejo k temu, da telo namesto vode izgublja odvečno maščobo, ki se je nabrala v telesu.

Petra, čestitke in trdno voljo še naprej,

Ivana

komentarji (1) || komentiraj

||

  4 osebi/-am je to všeč.





Nadležne dlake...
dejzi

Uporabljam:

depilator (24%)

kremo (5%)

vosek (5%)

britvico (60%)

drugo (3%)

nič (3%)


Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!