|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Seznam imetnikov certifikata Najsrčekbije
Certifikat Najsrčekbije je temeljni podprojekt akcije in pokriva področje usposabljanja strokovnih ter ostalih delavcev v vrtcih in osnovnih šolah. Namen je izboljšanje razumevanja in načina izvedbe temeljnih postopkov oživljanja otrok, s ciljem zagotavljanja še brezskrbnejšega okolja za otroke.

Zavod certifikat pridobi, če teoretično-praktično usposabljanje uspešno opravi vsaj 75% v zavodu zaposlenih strokovnih delavcev. Certifikat velja 3 leta in zagotavlja usposobljenost osebja za zbrano in strokovno pravilno izvajanje temeljnih postopkov oživljanja otrok v primeru incidence srčnega zastoja.

Nosilci Certifikata Najsrčekbije so:
Naziv certificiranca
Oznaka listine
Velja do
Seznam Srčnih ambasadorjev
Podprojekt »Vrtec, Šola, Srčni ambasador« pokriva področje obveščanja in usposabljanja staršev vrtčevskih in osnovnošolskih otrok. Namen je osveščanje staršev o pomenu poznavanja in rednega osveževanja načinov izvajanja temeljnih postopkov oživljanja otrok, s ciljem odprave strahu pred izvedbo oživljanja in postopno »detabuizacijo« oživljanja v slovenski družbi.

Naziv Srčni ambasador zavod pridobi, če poleg usposabljanja zaposlenih aktivno sodeluje tudi pri informiranju in nudenju potrebne infrastrukture za izvedbo usposabljanja za starše. Ta častni naziv velja eno šolsko leto, zavod pa ga lahko obnavlja vsako leto znova.

Srčni ambasadorji so:
Naziv ambasadorja
Naziv pridobljen
Velja v
VRTEC MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA
15/06/2015
15/06/2016
VRTEC MURSKA SOBOTA
15/06/2015
15/06/2016