|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

6 dejstev, ki nakazujejo, da ste popolni starševski neuspeh

Uredništvo Ringaraja.net, 17.2.2024
Biti popolni starševski neuspeh sploh ni težko. Ne po standardih 21. stoletja in milijonih »študij« in »religij« o vzgoji otrok. Če ste naredili spodnjih sedem napak, vam ni uspelo.

image
/11


Nimate učbenika

Kako vam ni neprijetno vzgajati otroka samostojno in po svojih občutkih? Toliko ljudi vam je poskušalo dati predloge in šablono, katere se lahko držite. Preprosto je, ne glede na to, kakšen je vaš otrok, se bo zagotovo znašel v učbeniku vsaj enega priznanega strokovnjaka. Knjig niso pisali zaradi naklade in prodaje, ampak zato, da bi vam dokazali, kakšen starševski neuspeh ste in vas spravili nazaj na pravo pot. Otroci vam bodo zagotovo neskončno hvaležni, da niste spregledali odlomkov iz knjige »Kako biti dober starš«.

 

Wimbledon

Otrok, ki je dopolnil 18 let in ni osvojil niti enega turnirja iz serije 1000, govori o vaši nezadostni zavzetosti. Otroku ste dovolili, da se tako sprosti, in kljub vsem svojim ambicijam ostane na ravni rekreativca. Tudi Novak Đoković je rekel 1 % talenta, 99 % dela. To ni kliše, to je realnost, ki ste jo očitno spregledali. Če imate veliko mlajšega otroka od propadlega prvorojenca, malo močneje zategnite strune. Otroci imajo radi disciplino in rutino, pravijo strokovnjaki. Pritisk je njihova najljubša stvar, zato takrat najbolje napredujejo. Prosti čas je za otroke katastrofa, še posebej, če se sprehajajo po ulicah in se igrajo ne didaktične igrice.

 

PREBERITE TUDI: 35 stvari, ki jih mame naredijo pred 9. uro zjutraj

 

Zaslon ne

Vaš otrok gleda Youtube, to je grozno, popolnoma ponižujoče. Internet in risanke služijo samo za stanje naravne katastrofe, kot so vojna, snežna nevihta ali tornado. Otroci dobivajo sevanje in postajajo neumnejši, od tega ni nobene koristi.

 

Zaslon da

Kako je mogoče svojemu otroku odreči pravico do sodobne tehnologije? Čez nekaj let otrok brez elektronske naprave ne bo mogel narediti domače naloge. Vsebina v angleščini zelo pomaga pri obvladovanju tega jezika in svojega otroka oddaljite od znanja.

 

Dodatni pouk-umetnost

Otrok, ki umetnosti ni doživel do petega leta, nima pojma, kaj je življenje. Če ste zamudili tečaje igre ali petja svojih otrok, ste naredili veliko škode.

 

PREBERITE TUDI: 13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša

 

McDonald's

Otroka ste odpeljali v trgovino s strupi?! Kakšna temeljna neodgovornost. Da si lahko tako neodgovoren v vseh segmentih vzgoje. Mati, ki otroku da nekaj, česar sam ni skuhala, to je prekršek, za katerega se odgovarja. Da ne omenjam smokijev in nenasičenih maščob. Torte z B E L I M sladkorjem?! Mlečna čokolada ... eee ima ta grozljivka konec?

 

Vir: Ringeraja.rs

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11
Banini mafini s kvinojo in čokolado
Ti bananini mafini so ne le slastna sladica, temveč jih lahko v zdravi različici - z naravnimi sladili in ekološkimi ses...
7
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
6
Zakaj moj otrok še ne hodi?
Kdaj naj bi otrok shodil, kateri so lahko razlogi, da zdrav otrok še ne hodi in kako ga pravilno spodbujati, da bo samos...
6



Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?