|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

6 značilnosti avgustovskih mamic

Uredništvo Ringaraja.net, 4.8.2023
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub temu pa imajo same rade zasebnost in nimajo velikega socialnega kroga.

image
Zaradi svoje zanesljivosti in organiziranosti so velikokrat na vodilnih položajih. (FOTO: Freepik.com)
/11


Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub temu pa imajo same rade zasebnost in nimajo velikega socialnega kroga.

To je njihovih 6 skupnih značilnosti:

 

1) Vedno imajo prav

Čeprav to drži za skoraj vse mame, avgustovske mamice še posebej rade izrečejo: »Sem ti rekla.« Zaradi njihove inteligence in ker vedo veliko na različnih področjih, navadno odlično svetujejo v vseh situacijah. Kar je za prijatelje odlično, je lahko za otroke nočna mora, ker vsi vemo, kako zelo boli, predvsem v najstniških letih, ko ima na koncu mama vedno prav.

 

2) So dobre učiteljice

Zaradi njihove naravne avtoritete so odlične učiteljice. Tako poklicno – če izberejo tako pot – kot tudi na družinskem področju.

 

3) Cenijo zasebnost

Mamice, rojene avgusta, rade preživljajo čas same, ko pa si ustvarijo družino, močno cenijo čas, ki ga preživijo z najožjimi člani. Odločitve rade sprejemajo same, saj mislijo, da je sicer nujno, da prisluhnejo vsakomur, vendar morajo končno odločitev na koncu sprejeti same.

 

4) Neurejenost ni po njihovem okusu

Če doma ni vse pospravljeno in stvari niso na svojem mestu, jih to lahko zelo hitro vrže iz tira. Pri higieni mora biti tako, kot določijo, zato razmetane sobe njihovih otrok ne bodo naletele na dober odziv. Ker iščejo popolnost v vsakem aspektu, hkrati pa so precej hitre jeze, bodo njihovi otroci od malega navajeni na pospravljanje.

 

5) So zanesljive in organizirane

Na mamice, rojene v avgustu, lahko vedno računate, če se z njimi nekaj dogovorite. So namreč izjemno zanesljive, poleg tega pa imajo organizacijo v malem prstu. Ravno zaradi teh dveh kvalitet so tudi poklicno uspešne – velikokrat so na vodilnih ali višjih položajih.

 

6) Prav vsak ni njihov prijatelj

Ker uživajo v zasebnosti in pa tudi zato, ker so same sebi dovolj, avgustovke niso obkrožene z veliko prijatelji. Ko izbirajo, kdo lahko vstopi v njihov notranji krog, so zelo specifične in premišljene.

 

PREBERITE TUDI: Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvojega otroka 


Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub temu pa imajo same rade zasebnost in nimajo velikega socialnega kroga.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...
12
Kakšna je precepljenost v Sloveniji?
Ob svetovnem dnevu cepljenja je potekala novinarska konferenca na temo precepljenosti otrok v Sloveniji.
5
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
4
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
3



Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?