|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

8 lastnosti mamic, rojenih v aprilu

Uredništvo Ringaraja.net, 11.4.2023
Poglejte, katere so skupne lastnosti mamic, rojenih v najbolj muhastem mesecu v letu.

image
To so lastnosti mamic, rojenih v aprilu (FOTO: Freepik.com)
/11


Mamice, rojene v aprilu, sledijo svojemu srcu, so rama za oporo in lahko tudi zelo trmaste. Tole so njihove skupne lastnosti:

 

1. Sledijo svojemu srcu

Zelo dobro znajo balansirati svoja čustva - točno vedo, kdaj poslušati svoje srce in kdaj razum. Za vzgojo je to odlično, saj bodo otroku postavile meje, hkrati pa mu nudile ljubezen in varnost.

 

2. Trma

Aprilke so zelooooo trmaste, še posebej takrat, ko vedo, da imajo prav. Če si je torej otrok zaslužil hišni pripor, ima zelo malo možnosti, da si bo mama premislila.

 

3. Raziskovalke

Mamice, rojene v aprilu, ne bodo zadovoljne z nečem površnim. So izjemno radovedne, zato bodo vse stvari, ki jih zanimalo preučile z iskanjem različnih informacij daleč pod površjem.

 

4. Intuitivne

Aprilke točno vedo, da je njen mož slabe volje. Točno vedo, da je otrok jezen. In tudi čutijo, zakaj. Kar je včasih zelo dobro, kadar pa bi ostali okrog njih radi "ostali tečni v svojem miru" bo to zelo težko, saj s svojo trmasto in raziskovalno naravo ne bodo kar tako odnehale.

 

5. Življenje zajemajo z veliko žlico

Mamice, rojene v aprilu, so samostojne in neodvisne. So rojeni voditelji, zato ni čudno, če je mama glava družine, saj zelo rade prevzamejo odgovornost.

 

6. Vedno v gibanju

Mamice, rojene aprila, ne morejo biti niti sekunde pri miru. Pri vas doma se bo kar naprej nekaj dogajalo in rojstni dnevi vaših otrok bodo tako zabavni, da bodo vsi sošoci komaj čakali, da pride tisti datum.

 

7. Držijo besedo

Ko nekaj obljubijo, bodo to tudi naredile. Vedno. Brez izgovorov. Vendar bodo tudi zelo težko pozabile in odpustile, če jih prizadanete.

 

8. Vedno vedo, kaj reči

Po naravi so pozitivke, zato vas bodo vedno znale spraviti v dobro voljo in smeh. Pa tudi v težkih situacijah, bodo odlične prijateljica in rama, na katero se boste lahko naslonili.

 

PREBERITE TUDI: 9 lastnosti mamic, rojenih v januarju

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
9
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
6
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
6
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
5



Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?