|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (19. - 25. februar)

Ester Mikolič, 19.2.2024
Ta teden se osredotočamo na čiščenje in pripravo na pomladne priložnosti. Z idejami v torek in umirjenostjo v sredo, nas čaka čustvena dinamika.

image
Kaj nas čaka v prihodnjem tednu? (Foto: Freepik.com)
/11


Ponedeljek prinaša mesec Ribe in Lunin prehod v Raka, spodbuja družinsko povezovanje in samorefleksijo. Ta teden se osredotočamo na čiščenje in pripravo na pomladne priložnosti. Z idejami v torek in umirjenostjo v sredo, nas čaka čustvena dinamika. Pomembno je ohraniti zbranost in strpnost za bolj izpolnjeno življenje.

Obdobje Rib nas opominja, da se potopimo vase in se pripravimo na prebujanje narave. Pomlad prinaša nove priložnosti, vendar brez čiščenja in poglabljanja vase ne bomo dosegli želenih rezultatov.

 

V torek lahko pričakujemo zanimive ideje ali prebliske. Priporočam, da vedno nosite s seboj nekaj za pisanje, saj se ideje pogosto pojavijo nenadoma in hitro izginejo, če jih ne zabeležimo. Luna v Raku še naprej poudarja družinske zadeve in nas spodbuja k soočanju z domačimi ali prijetnemu druženju s tistimi, ki nam veliko pomenijo. Družina odraža naše vzorce, zato se moramo vprašati, ali smo pripravljeni priznati podobnosti z njimi ali vztrajamo pri negiranju?

 

Sreda prinaša umirjenost, nežnost, sočutje in čutnost. Izkoristimo energije za jutranjo meditacijo, tišino za poslušanje lastnih misli ali prijetno glasbo ob prebujanju. Luna vstopa v Leva, kar obljublja umirjen začetek dneva kot dodatek k ekspanzivni naravi tega znamenja. Lev si želi uveljaviti svoje in biti slišan, vendar lahko to dosežemo s srčnostjo in radodarnostjo, lastnostmi tega znamenja.

Sredina tedna zahteva resnično strpnost. Do sobote se lahko pojavijo napetosti, a z zavedanjem lahko ohranimo mirno kri, saj se zavedamo, da ne moremo spreminjati drugih. Škodujemo si, ko poskušamo druge spametovati, ne da bi opazili, da smo preveč enostranski. Danes bodimo pozorni, da ne pristajamo na strani tistih, ki izražajo jezo in nemir ali pa na strani tistih, ki dovolimo, da nas to prizadene. Ali smo sposobni uporabiti naše najmočnejše vire v zavesti, da ne odreagiramo po starem vzorcu?

 

Ali bomo v petek sposobni delovati rutinsko? Astrološka znamenja pravijo drugače! Če imate možnost, se izognite rutinskemu delu danes. V nasprotnem primeru upoštevajte nasvet, da ne dovolite, da vas karkoli ali kdorkoli vrže iz tira. Gre za trening, podobno kot pri začetku, ko se odpravimo na hrib. Prvič je težko, a z vajo postane lažje.

Danes se Soncu v Ribi pridruži Merkur. Kaj to pomeni za nas? Lahko pomeni več umirjenega časa, več meditacije in intuicije. Lahko pa tudi pomeni destruktivne misli in dni brez volje in želje po spremembah. Vsak se lahko odloči zase. Ljubitelji kristalov, izpostavite jih danes ponoči Lunini svetlobi. 

 

Drama se bo verjetno nadaljevala tudi vikend. Luna vstopa v Devico, kar pomeni večjo ustrežljivost za nekatere, vendar tudi možnost kritik in očitkov zaradi značilnosti tega znamenja. Čas je za čiščenje in urejanje doma ter svojih misli. Devica je odlična analitičarka, zato razčistimo dogodke preteklih dni v svojih mislih. Ker imamo Sonce v Devici, nas bo to podprlo.

Če naletimo na ovire ali izgubimo motivacijo, je čas za premislek. Ali si res želimo določene stvari ali pa vztrajamo zgolj zaradi navade? Cona udobja je prijetna, vendar v njej ne bomo doživeli novih, vznemirljivih dogodkov, kot si želimo. Ohranimo svoja čustva in energijo zase, nedelja je dan počitka. Ne zapletajmo se v konstantno dokazovanje svoje pravice. V ljubezni je ključen kompromis in poslušanje tako svojih kot partnerjevih potreb.

Zvečer je čas za pogovor, vendar bodimo previdni in se izogibajmo prevročim situacijam, saj lahko z njimi tvegamo nepotrebne konflikte. Pomembno je izražati svoja čustva s srcem in se odpraviti na pot sprememb s pristnejšim pristopom.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

KOLUMNA: Pazi, ženska za volanom!
Da, da, še vedno so nekateri tega mnenja, da ženska za volanom ne pomeni nič dobrega. Še vedno so mnenja, da nam nekako ...
7
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
7
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
7
Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
6



Materinstvo je: odgovor na približno 300 v...
Smešno je, kako so se stvari obrnile. Tišina, ki me je tako skrbela, je zdaj napolnjena z nenehnim klepetom. Pogosto me ...
Izpoved mame "divjega" otroka
V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je prizadel odnos staršev sino...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?