|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (5. - 12. februar)

Ester Mikolič, 6.2.2024
Vstop v nov teden prinaša svež veter sprememb, saj Merkur stopi v Vodnarja, obetajoč hitre misli in presenetljiva spoznanja.

image
/11


Skozi dinamične astrološke vplive nas čaka intenzivno potovanje, polno druženja, iskanja ravnotežja med čustvi in razumom ter odprtosti do novih idej. Ključno je, da ohranjamo prilagodljivost in pozitiven pogled, saj se nam lahko obeta izjemen teden, poln priložnosti za rast in razvoj.

V nov teden stopamo z energijo, ki jo prinaša premik Merkurja v Vodnarja. Ta premik bo osvežil naš intelekt, spodbudil hitre misli in kreativne ideje, kar nam lahko prinese presenečenja in nova spoznanja. Popoldan se bo aspekt med Luno in Soncem povečal, kar bo okrepilo potrebo po druženju in povezovanju. To je odličen čas za vzpostavljanje novih stikov in mreženje.


Vendar pa se ne smemo prepustiti temnim mislim, ki bi nas lahko zaustavile. Ključno je naučiti se nadzorovati svoje misli, saj nam to omogoča, da ostanemo osredotočeni in premagamo morebitna razočaranja. Luna v Kozorogu nam bo pomagala ohranjati disciplino in organiziranost ter nas spomnila, da so čustva naše največje bogastvo, ki jih moramo usmerjati pozitivno.

V sredo bo izjemen dan za osredotočanje na dolgoročne cilje, organizacijo in sodelovanje. Še posebej podjetniki bodo imeli priložnost za energično širjenje in promocijo svojega podjetja. Zadeve bodo stekle gladko, proti večeru pa nas lahko prijetno presenetijo partnerjeva domišljija in romantika.

Ob prazniku bomo deležni povečane intuicije, kar nam bo omogočilo tesnejši stik s samim seboj. Pomembno je, da to energijo usmerimo v pozitivne dejavnosti, kot je šport, in ne v konflikte. Luna v Vodnarju bo prinesla dinamičen čas, kjer se lahko pojavijo nenadne spremembe ali želja po večji svobodi, zato je pomembno ostati prilagodljiv in odprt za nove priložnosti.

 

Mlaj v Vodnarju bo spodbujal odprtost do raznolikosti in izražanje ter sprejemanje idej iz skupine. To je čas za poglobljeno razumevanje lastnih izzivov in sprejemanje notranjih občutkov. Paziti pa moramo, da ne pretiravamo v nobeni smeri, še posebej pa se je treba izogibati pretiravanju s hrano ob praznikih.

V soboto popoldan nas bo Luna v Ribici usmerila k več sočutja in nežnosti, kar bo primeren čas za počitek in umirjenost. Pomembno je poslušati svoje telo in skrbeti zase, kar posledično vpliva tudi na naše bližnje. Zadovoljen in spočit človek se veliko lažje sooča z izzivi. Jupiter v povezavi z Luno nas bo v nedeljo podprl, da se posvetimo svojemu počutju in morda pripravimo odlično kosilo za svoje ljubljene.

Na koncu dneva se lahko rešitve pojavijo same od sebe, če se le umirimo in dovolimo energijam, da dostopajo do nas. Pomembno je vzeti si čas za premislek in umiritev ter se prepustiti toku življenja.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
8
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
8
Norice ali vodene koze
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4



Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?