|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Baby koledar za leto 2022 je že pripravljen

Uredništvo Ringaraja.net, 22.12.2021
Navdušeni smo, da vam lahko pokažemo, kako bo izgledal JOHNSON'S baby koledar za leto 2022, poln najbolj sijočih zvezdic, ki smo jih skupaj zbrali na Ringaraja.net.

image
Najlepši koledar za prihodnje leto!
/131


Zvezdice finalistke so izbrane, v zadnjih dneh smo predstavili vseh 12 ZVEZD, ki jih je strokovna komisija izbrala izmed tistih, ki ste jih izglasovali vi. Ponosni smo, da vam lahko predstavimo najbolj simpatičen koledar za leto 2022.

Težko smo pričakovali ta najnežnejši in najbolj igriv koledar, s katerega bo vsak mesec prihodnjega leta zrla in nam dneve lepšala posebna zvezdica. JOHNSON'S® baby koledar za leto 2022 je končno popoln.

Mia, Matias, Loti, Dani, Kim, Timi in Nino, Lidija, Gael, Kiara, Elija, Naja in Noel so naše čudovite zvezdice leta 2022, vsaka po svoje simpatična, vsaka po svoje čudovita in enkratna. Njihovi veseli, včasih malce sramežljivi, spet drugič široki nasmehi, pa zasanjani otroški pogledi nam bodo lepšali vsak dan prihodnjega leta in z njihovo pomočjo bo vsak mesec preprosto čudovit.

Z velikim veseljem vam predstavljamo najbolj zvezdnati koledar - JOHNSON'S® baby koledar za leto 2022! Poglejte si ga v galeriji zgoraj in zagotovo bo tudi vam ušel kakšen W.A.W. oziroma se vam bodo ustnice razširile v širok nasmeh.

 

koledar

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
20
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
16
Velikonočni zajček iz kavne embalaže
Otroci radi ustvarjajo, še raje, kadar je to v objemu družine. V času velikonočnih praznikov jim posvetite čas in skupaj...
6
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
5



Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?