|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paket za novorojenčke - november 2017

Uredništvo Ringaraja.net, 1.11.2017
Preveri nova darila za vašo prvo svečko v novembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko v mesecu, ko se je družinica povečala, pa tudi en mesec prej ter mesec po tem!

image
Ringarajin paket za novorojenčka
/11


Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomočki tudi? Vas je pravkar razveselila vaša mala princeska oziroma princ? Na Ringaraji proslavljamo rojstvo - to čudovito prelomnico, zato vam iz srca čestitamo in vašemu dojenčku želimo vse naj naj!

 

Kako lahko sodelujem?

V nagradno igro Darilni paketi za novorojenčka, se lahko prijavite nosečnice, ki imate v tem mesecu predviden datum poroda otroka oziroma mamice, ki ste v tekočem mesecu, za katerega zbiramo prijave, že rodile. Prijavite se lahko v tekočem in predhodnem ter naslednjem mesecu. Skupaj s prijavo preko elektronskega obrazca lahko oddate kratek tekst, v katerem napišete simpatičen komentar o vaši nosečnosti, s katerim si boste povečale možnosti za nagrado. Komentar vam prinese 3 dodatne srečke v žrebu.

 

prijava

 

vsebina paketa

 

 5x

Zmajček Malček obdaruje


Koža dojenčkov in majhnih otrok se še razvija, je bolj suha, nežna in občutljiva kot koža odraslih. Zato potrebuje posebno nego.

 

Malček hladilno mazilo in Malček negovalna krema sta izdelana v Galenskem laboratoriju Lekarne Ljubljana. Namenjena sta vsakodnevni negi občutljive otroške kože. Hladilno mazilo se posebej priporoča za kožo, ki se rada vname, saj jo mazilo varuje in neguje. Negovalna krema z mandljevim oljem in izvlečkom prave kamilice pa kožo neguje in varuje pred vplivi okolja.

 

Lekarna Ljubljana podarja tudi Malček brisačo za dojenčke, ki je izdelana iz 100% bombaža, je zelo mehka in prijetna na otip. Ima kapuco, ki dojenčka zaščiti po kopanju. Proizvedeno v Sloveniji.


Več o ponudbi

 

lj.lekarne

 

 5x

 

Lipikar rutina za dojenčke

 

Čeprav ima enako strukturo kot odrasla koža, je koža dojenčkov ranljivejša in občutljivejša na zunanje dejavnike. Da bi zagotovili občutek udobja in dobrega počutja dojenčka, je pomembno, da na preprost način združimo pravilno rutino z ustreznimi izdelki. La Roche-Posay petim mamicam novorojenčkov podarja edinstven duet za nego kože dojenčkov: Lipikar olje za kopanje in novo Lipikar mleko.


Lipikar olje
Z Lipikar oljem je vsako kopanje prijetna izkušnja! Koža je nahranjena in povrnjen ji je dolgotrajen občutek udobja. Olje ne vsebuje mila, alkohola, parabenov ali barvil. Vsebuje pa niacinamid, ki pomaga pri obnovi kožne pregrade in pomirja občutek zategovanja, ter karitejevo maslo, ki koži intenzivno vrača lipide.


[NOVO] Lipikar mleko
NOVO Lipikar mleko za telo koži vrača lipide in preprečuje suho kožo. Ne vsebuje parabenov in dišav, zagotavlja pa 48 ur pomiritve in zaščitnega vlaženja, tudi za najbolj občutljivo kožo – za vso družino – od dojenčkov do starejših!Kožna pregrada je obnovljena in ponovno pridobi svojo naravno zaščitno funkcijo.


www.laroche-posay.si

 

 

la roche

 

 5x

HiPP paket izdelkov za novorojenčke

  

HiPP bio komarčkov čaj je izvrsten čaj, ki je namenjen dojenčkom od 4. meseca dalje. Pripravljen je iz izbranih sestavin ekološke pridelave, ki so nežno polnjene v filter vrečke, brez kovinske sponke. Vsaka filter vrečka je pakirana v ovoj, ki preprečuje izgubo arome. Kot vsi HiPP izdelki, tudi ta čaj ne vsebuje dodanih sladkorjev in je pripravljen brez uporabe GSO. 


HiPP Prva bučka HiPP je za vas pripravil slastno kašico, primerno za čisto prve žličke »HiPP Prvo bučko za dojenčke«. Pripravljena je iz izbranih ekoloških muškatnih bučk, ki jih redko pripravljamo doma sami. V kozarčku je le bučka, zato je kašica idealna za sam začetek, skrb glede alergije pa je povsem odveč. Ima rahlo sladkast in prijetno kremast okus, zato jo dojenčki obožujejo. Poiščite jo na policah vaše najljubše trgovine in preskusite!

HiPP novorojenčkom podarja tudi skodelico za prve požirke in balonček.


www.hipp.si

hipp

 


novorojenček spodaj

 

 

 


Prijavi se in sodeluj v žrebu!


 

V primeru, da ste izžrebani, vam paket z darilci pošljemo kar po pošti, brez kakršnegakoli doplačila poštnine ali dohodnine.

Celotna pravila in pogoje sodelovanja najdete TU.


 

 

 

 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagrajenci JANUARSKIH darilnih paketov
Rezultati žreba - JANUARSKI Ringarajini darilni paketi
4
Paket za prvi rojstni dan - december 2011
Je ali pa bo tvoj zakladek ta mesec pihal svojo prvo svečko? Na Ringaraji proslavljamo čudovite prelomnice, zato vsak me...
4
Darilni paket za enoletnike - november 2019
Preverite darila za prvo svečko vašega malčka v novembrskih Ringarajinih darilnih paketih. V nagradni igri za paket dari...
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2



Darilni paket za novorojenčke - junij 2017
Preveri nova darila za vašo prvo svečko tudi v junijskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko v mesecu, ko se ...
Darilni paket za novorojenčke - maj 2018
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovotim darilom :) Mi pa smo za vas pripravili še en paketek daril. Preveri, kaj...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?