|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobili smo LINOVO foto zvezdico JESENI!

Uredništvo Ringarajinih iskric, 13.8.2012
Za nami je 3. foto natečaj za obraz JESENSKE naslovnice revije Ringarajine iskrice. Za 111 nasmejanih in navihanih sončkov ste resnično vneto glasovali in med njimi izbrali eno zvezdico, ki je postala nov obraz naslovnice. Preverite!

image
/11


 

LINO je navdušen nad poletjem in počitniškimi dogodivščinami. Zelo rad kolesari, planinari in odkriva zelene kotičke naše deželice. S seboj vedno nosi steklenico osvežilne vode za žejo in zdravo malico, da nasiti svoj lačni trebušček. Nad sončkom in poletnimi aktivnostimi so očitno navdušeni tudi vaši malčki, kar dokazuje veliko število vaših čudovitih poletnih fotografij, ki ste jih tokrat delili z nami.

 

 

Kdo je postal novi obraz naslovnice?

V uredništvu bi si želeli, da bi lahko izdali toliko številk revije Ringarajinih iskric, da bi prav vsak sonček dobil svojo priložnost za objavo na naslovnici, vendar je tudi tokrat prostora samo za enega otroka, ki je tako postal obraz naslovnice. Za zmagovalca, zvezdico jesenske naslovice revije Ringarajine iskrice, ste oddali 2.646 glasov in tako prejme glavno nagrado – OBJAVO NA NASLOVNICI jesenske številke revije Ringarajine iskrice, PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE s fotografinjo Petro Vrhovec Rozman ter PAKET LINO IZDELKOV. Obraz naslovnice JESENSKE številke revije je postal:

 

Liam

LIAM, 1 leto

FOTO: addl

ŠTEVILO GLASOV: 2646

 

Še za tri sončke ste pridno glasovali in jim tako omogočili, da prejmejo paket profesionalnega fotografiranja s Petro Vrhovec Rozman in paket LINO izdelkov. Sončki, ki prejmejo naslednje tri nagrade so:

 

Ela

ELA, 2 leti

FOTO: čebelica ela

ŠTEVILO GLASOV: 2540

  
Lana

LANA, 2 leti

FOTO: Taššika

ŠTEVILO GLASOV: 2182

  
Tea

TEA, 1 leto

FOTO: jelena.m

ŠTEVILO GLASOV: 1541

 

Čestitke zmagovalnim zvezdicam, pa tudi vsem ostalim sončkom, ki so sodelovali v nagradni igri!

Nagrajenci boste o datumu fotografiranja in nagradah obveščeni tudi po e-pošti.

 

 

Nagrade za glasovanje dobijo ...

Tudi tokrat smo izžrebali 5 srečnežev med tistimi, ki ste glasovali za svoje najljubše foto zvezdice. Nagrado – paket Linovih in drugih Podravkinih izdelkov – prejmejo:

Vanja Pevec

Darinka Kotar

Renata Rupreht

Žanina Lamot

Andreja Panker


Čestitamo! O nagradah, ki jih boste prejeli po pošti, bomo tudi vas posebej obvestili še na e-naslov, ki ste ga oddali ob glasovanju.

 

 

Iskrene čestitke tudi ostalim, ki ste sodelovali, glasovali in držali pesti za vse čudovite sončke. Pripravljamo še en foto natečaj, torej še eno priložnost za vse, ki vam tokrat ni uspelo. Z NOVIM izborom za LINOVO foto zvezdico ZIME začnemo 15. OKTOBRA 2012, zato pridno fotografirajte svoje navihančke!

 

Izbor za obraz naslovnice revije Ringrajine iskrice LINOVA foto zvezdica omogoča:



 


 

NE SPREGLEJTE!

Oglejte si GALERIJO s fotografijami ostalih foto zvezdic!

Petra Vrhovec Rozman, fotografinja, ki fotografira naše foto zvezdice!

Fotografiranje zvezdic jesenskega izbora bo gostilo Posestvo Brdo pri Kranju.

Oglej si, kdo so bile zmagovalne foto zvezdice POMLADI in POLETJA.

LIAM, 1 leto

FOTO: addl

ŠTEVILO GLASOV: 2646

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Znana je LINOVA foto zvezdica POMLADI!
Zaključen je 1. foto natečaj za obraz naslovnice revije Ringarajine iskrice. Vse zvezdice so čudovite, le ena pa bo zvez...
2
Splošni pogoji nagradne igre »LINOVA foto ...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice ZIMSKE številke revije Ringarajin...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica" - obraz naslovnice JESENSKE številke revije Ring...
2
Splošni pogoji nagradne igre LINOVA foto z...
Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri »LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice POLETNE številke revije Ringaraji...
2



LINOVA foto zvezdica POMLADI – popravek re...
Tudi na Ringaraji se kdaj motimo in ni nam težko priznati napake! Zato objavljamo popravek rezultatov zmagovalnih sončko...
Druženje s foto zvezdicami jeseni
photo
Preverite, kaj vse smo z Liamom, Elo, Lano in Teo - foto zvezdicami jeseni - »ušpičili« na fotografiranju v parku Brdo ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?