|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobitnice paketov za nosečke - julij 2012

Uredništvo Ringaraja.net, 3.8.2012
Med vsemi prijavljenimi smo izžrebali 5 nosečk, ki prejmejo julijski darilni paket.

image
/11


V julijskem darilnem paketu za nosečke se skrivajo:

 

1.Pri Fructalu vedo, da je čas za prvi Frutek že v času nosečnosti, saj je vnos hranil takrat še posebej pomemben. Zato vam podarjajo paket sokov Frutek mama, izdelanih iz zgoščenega soka sadja in zelenjave. Frutek mama vsebuje folno kislino in železo ter različne vitamine in minerale, ki pomagajo zagotavljati vse potrebne snovi za razvoj vašega malčka tako v času nosečnosti kot dojenja. Obenem pa poskrbijo tudi za vaše dobro počutje.

 

2. Nekatera obdobja v življenju otroka in matere zahtevajo posebno pozornost. TEEKANNE je za njihove potrebe v obdobju nosečnosti, dojenja in zgodnjega otroštva pripravil odlične mešanice zeliščnih čajev. V paketu za nosečke prejmeš TEEKANNE čaj za nosečnice, TEEKANNE čaj za dojenje in TEEKANNE čaj za dojenčke od 3. meseca starosti dalje.

 

3. Philips Avent ti podarja paketek v katerem se skrivajo tolažilna duda, narejena po najvišjih standardih kakovosti, VIA posodico za higiensko neoporečno shranjevanje materinega mleka, izjemno udobne prs ne blazinice za enkratno uporabo ter Vodnik po dojenju in Knjižico z recepti.

 

4. Naj bodo to pleničke, steklenička za dojenčka ali igračke vse lahko spravite v previjalno torbo Mark&Neli. Glavne značilnosti previjalne torbe: odprt žep po dolžini, dva stranska žepka, žepek na sprednji strani, podolgovat žep z zadrgo ter še elastični trak za oprijem stekleničke. Za to, da bo vse na svojem mestu in da je vse pri roki poskrbi Otroška trgovina.

 

5. Favn d.o.o. vam podarja zdravilno mazilo proti strijam. Karitejevo, kakavovo, mangovo, babassu maslo ter olje jojobe prodrejo v globino kože, jo navlažijo, nahranijo in ji pomagajo pri regeneraciji ter ohranjanju čvrstosti in prožnosti. Izvleček ognjiča kožo vlaži, pomirja in pospešuje regeneracijo. Vitamin A izboljšuje njeno elastičnost. Vitamina C in E sta antioksidanta in aktivno sodelujeta pri obnovi kože. Eterično olje smilja - immortelle preprečuje vnetja in pospešuje obnovo kože. Rastline so gojene v neokrnjeni naravi nad 800 m nadmorske višine ine je mazilo primerno za uporabo v času nosečnosti in dojenja ter za nego občutljive kože dojenčkov.

 

6. Specialna masaža za nosečnice je nežna, prilagojena in kombinirana, omili težave z jutranjoslabostjo, sprošča vratni predel, hrbet, križ, medenico, lajša težave z zatekanjem v gležnjih, zaprtjem in še drugimi nevšečnostmi. Bodoča mamica mirnejše in lažje sprejme, ter prenaša spremembe v njenem telesu. Po masaži boste občutili sproščenost in lahkotnost, počutili se boste dosti bolje. Vrednostni bon vam podarja Dotiki masaže Nadja Lukman. 

 

 

 

Dobitnice paketov za nosečke:

Maruša Kaše

Živa Burja

Urška Dokl

Nika Korelič

Eva Červinski


 

 

Dobitnice boste o izidu žreba obveščene po mailu, ki ste ga navedle ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje do 10.8.2012, na mail darilni.paketi@danu.biz posredujete kopijo materinske knjižice, iz katere je razviden predviden datum poroda.


Vsem nosečkam čestitamo in jim želimo veliko lepih in srečnih trenutkov v pričakovanju.

 

Imaš vprašanje? Želiš z nami deliti, kaj iz paketa, ti pride najbolj prav?

Pridruži se debati na forumu!

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kdo prejme novembrski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za november 2012. Vsem se zahvaljujemo ...
3
Darilni paket za novorojenčke - april 2019
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovitim darilom. Mi pa smo vam pripravili še en paketek daril z novim sponzorjem...
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2



Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2024
Rezultati žreba - FEBRUAR Ringarajini darilni paketi
Nagrajenci darilnih paketov v NOVEMBRU 2023
Rezultati žreba - NOVEMBER Ringarajini darilni paketi




meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)


Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!