|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobitniki paketov za novorojenčke - april 2012

Uredništvo Ringaraja.net, 3.5.2012
Tudi v aprilu smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je skrivalo v paketu ta mesec in kdo so nagrajenci.

image
/11


V aprilskem darilnem paketu za novorojenčke se skrivajo:

 

1. Helpy vam podarja edinstvene pleničke Bambo, ki so v 90%razgradljive, beljene s kisikom ter brez losjonov in dišav. Pleničke Bambo so prijazne otroški ritki in okolju!


2. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.

 

3. Trgovina Srček.si vam iz svoje široke palete naravne kozmtike, podarja naravni otroški losjon za zaščito kože pred soncem z mešanico blagodejne aloe vere, planike, bezga in sivke. Losjon nudi aktivno UV zaščito, spodbuja obnovo in je bogat z antioksidanti, ki dodatno varujejo in pripomorejo k lepšemu tenu kože.

 

4. Otroška Bibatrgovina.si vam iz bogate ponudbe oblačil za otroke na spletu podarja komplet za malega sončka s kratkimi rokavi. Obiščite jih na Bibatrgovina.si.

 

 

Dobitniki paketov za novorojenčka so:

Ester Drozg Ghariani

Tamara Bizjak

Petra Bombek

Suzana Gashinskiy

Tarin Lovišček



Dobitnice boste o nagradi obveščeni po mailu, ki ste ga navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje do 10.5.2012 na mail darilni.paketi@danu.biz, posredujete kopijo rojstnega lista otroka, s katerim dokazujete, da ste rodile v aprilu 2012.


Vsem mamicam čestitamo ob rojstvu njihovih malčkov, nagrajenkam pa želimo čim več veselja s prejetimi paketi.



Kaj iz paketka vam pride najbolj prav? Imaš vprašanje?

Pridruži se debati na forumu!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za novorojenčke - maj 2018
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovotim darilom :) Mi pa smo za vas pripravili še en paketek daril. Preveri, kaj...
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2



Darilni paket za novorojenčke - maj 2018
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovotim darilom :) Mi pa smo za vas pripravili še en paketek daril. Preveri, kaj...
Darilni paket za novorojenčke - avgust 2018
Vaša družinica je bila že obdarjena s čudovotim darilom :) Mi pa smo za vas pripravili še en paketek daril. Preveri avgu...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?