|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobitniki paketov za novorojenčke - avgust 2012

Uredništvo Ringaraja.net, 3.9.2012
Tudi v avgustu smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je skrivalo v paketu ta mesec in kdo so nagrajenci.

image
/11


V avgustovskem darilnem paketu za novorojenčke se skrivajo:

 

1. Pri Fructalu vedo, da je v času dojenja vnos hranil še posebej pomemben. Zato vam podarjajo paket sokov Frutek mama, izdelanih iz zgoščenega soka sadja in zelenjave. Frutek mama vsebuje folno kislino in železo ter različne vitamine in minerale, ki pomagajo zagotavljati vse potrebne snovi za razvoj vašega malčka v času dojenja. Obenem pa poskrbijo tudi za vaše dobro počutje.


2. Otroška Bibatrgovina.si vam iz pestre spletne prodajalne za vašega malčka podarja pisane žabice in body z dolgim rokavom in nizkim ovratnikom. Iz mehkega in prožnega mako materiala, ki je primeren za samostojno oblačenje, kot tudi spodnje perilo. Drukar na ramenu preprečuje raztezanje v vratnem delu - ZELO POMEMBNO! Obiščite jih na Bibatrgovina.si.

 

3. Fleur de Santé podarja olivni losjon za mamico. Losjon Olive Oil za mehčanje kože je primeren za suho kožo. Vaši koži nudi vlažnost ter mehkobo skozi ves dan. Obogaten z olivnim oljem ter pšeničnimi proteini. 

 

4. Fotoknjiga.si vam podarja bon za izdelavo fotoknjige obsega 20 strani na spletni strani Fotoknjiga.si, ki je čudovit in trajen spomin na nepozabne dogodke z vašim malčkom. Ustvarjate jo na internetu, zato ni potrebna instalacija nobenega programa. Otročje lahko boste dosegli izredno lepe rezultate tudi brez oblikovalskega znanja.

 

5. Earth Friendli Baby naravna biološka kozmetika vam podarja negovalno kremo z rdečo deteljo, ki je premišljeno pripravljena, da učinkovito deluje zoper pleničnemu izpuščaju ali ranicam ter drugim vzdraženostim kože. Botanični izvleček rdeče detelje je kombiniran z zaščitnim cinkovim oksidom, čebeljim voskom in nežnimi vlažilnimi rastlinskimi olji. Podarjajo vam tudi mehke in debele biorazgradljive mokre robčke z biološko kamilico in ognjičem. Oba izdelka sta neodišavljena in ne povzročata alergij.

 

 

 

Dobitniki paketov za novorojenčka so:

Monika Tavčar

Špela Anžič

Sidonija Bratuša

Anja Hribar

Iza Pintar




Dobitnice boste o nagradi obveščeni po mailu, ki ste ga navedle ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje do 17.9.2012 na mail darilni.paketi@danu.biz, posredujete kopijo rojstnega lista otroka, s katerim dokazujete, da ste rodile v avgustu 2012.


Vsem mamicam čestitamo ob rojstvu njihovih malčkov, nagrajenkam pa želimo čim več veselja s prejetimi paketi.



Kaj iz paketka vam pride najbolj prav? Imaš vprašanje?

Pridruži se debati na forumu!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Dobitniki paketov za novorojenčke - avgust...
Tudi v avgustu smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je skr...
Dobitniki paketov za novorojenčke - julij ...
Tudi v juliju smo izžrebali, med vsemi prijavljenimi 5 mamic in njihovih novorojenčkov. Spodaj si poglej, kaj se je skri...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?