|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobitniki paketov za novorojenčke - december 2010

Uredništvo Ringaraja.net, 3.1.2011
Poglejte si kdo so srečne dobitnice decembrskega paketa za novorojenčke.
Ključne besede:

image
/11


V decembru smo imeli 2 velika sponzorja in 5 malih sponzorjev.

VELIKA SPONZORJA

Artbutik.si vam poklanja magnetek, za avto, ki je vpadljiv, živahen, dobro viden in le eden izmed čudovitih izdelkov Artbutika. Risba je delo priznane ilustratorke Milanke Fabjančič.

Linija izdelkov za nego, zdravje in dobro počutje dojenčkov in otrok Fitobimbi, ki podarja kapljice GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev.
Več o kapljicah GAS bimbi za pomiritev trebušnih krčev in njihovem učinku preberite tukaj.

MALI SPONZORJI


1. R&B d.o.o. (Ustvarimajico.si) podarja Baby majico v beli, roza ali svetlo modri barvi (velikost 6 ali 12 mesecev) z imenom dojenčka in slikico.
2. K-PRINT graverstvo in tisk d.o.o. podarja bon za izdelavo sestavljanke
3. VI-DA Studio d.o.o. podarja Rjavo kremo Cosmerba, ki je odlična za masažo presredka med nosečnostjo, pa tudi za nego prsnih bradavic ter za nego občutljive dojenčkove kože.
4. Podjetje Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za novorojenčke in majhne otroke, kremo Galavita Baby, ki učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.
5. Lekarna Brod vašim malčkom podarja Babys first negovalno olje, za čiščenje kože na področju pleničk, blago nego po kopanju. Ohranja naravno vlažnost kože in je idealen za nežno masažo. Brez konzervansov, parfumov, mineralnih olj, barvil...

Več o sponzorjih si lahko preberete tukaj.

Nagrajenci so:

Špela Tavčar
Ana Kovač
Azra Dedič
Melita Sirk
Katja Kralj


Srečne dobitnice bodo svoje paketke prejele do 15.1.2011.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagrajenci darilnih paketov v MARCU 2024
Rezultati žreba - MAREC Ringarajini darilni paketi
4
Dobitniki paketov za prvi rojstni dan - se...
Tudi tokrat obdarujemo malčke, ki so pihali svojo prvo svečko, tokrat v septembru. Razkrivamo kdo so nagrajenci in kaj p...
3
Dobitniki paketov za prvo svečko - novembe...
Tudi tokrat obdarujemo malčke, ki so pihali svojo prvo svečko, tokrat v novembru. Razkrivamo kdo so nagrajenci in kaj pr...
3
Nagrajenci darilnih paketov v MAJU 2020
Rezultati žreba - MAJSKI Ringarajini darilni paketi
3



Nagrajenci SEPTEMBRSKIH darilnih paketov
Rezultati žreba - SEPTEMBRSKI Ringarajini darilni paketi
Kdo prejme novembrski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za november 2012. Vsem se zahvaljujemo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?