|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

dr. Ksenija Šelih Martinec o matičnih celicah

Neocelica, 28.7.2010
Dr.Ksenija Šelih Kalliste verjame v moč matičnih celic. "Ker obstaja možnost shranjevanja matičnih celic je prav, da o njej razmislite."

image
/11


dr. Ksenija Šelih, KALLISTE, Klinika za ginekologijo, osteoporozo in estetiko d.o.o.:

"Drage nosečnice, dragi bodoči starši. Pred vami je najlepša in najbolj odgovorna vloga v življenju, to je starševstvo. Ker obstaja možnost shranjevanja matičnih celic je prav, da o njej razmislite.

Matične celice so nespecializirane celice, ki se v določenih pogojih razvijejo v katerokoli drugo celico in tako omogočajo obnovo tkiv in zdravljenje nekaterih bolezni. Danes z matičnimi celicami znamo zdraviti nekatere rakave bolezni krvi, bolezni imunskega sistema in dedne motnje presnove. Za zdravljenje nekaterih drugih bolezni že potekajo študije. V prihodnosti pa bodo ravno matične celice tiste, s katerimi bomo zdravili še veliko več bolezni.

Odvzem popkovnične krvi po porodu ne predstavlja nobene nevarnosti za otroka ali porodnico.

Neocelica je prvi slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi. Sodeluje s Cryo-Save, vodilno evropsko banko za shranjevanje matičnih celic na čelu s prof. Colinom McGuckinom, pionirjem na področju proučevanja matičnih celic.

Cryo-Save in z njimi Neocelica nudita najvišjo možno raven kakovosti shranjevanja matičnih celic, saj pred shranitvijo izolirajo matične celice iz krvnega vzorca, jih preštejejo in določijo njihovo vitalnost. Matične celice so shranjene na dveh ločenih lokacijah, kar dodatno poveča varnost shranjevanja in omogoča možnost dvakratne uporabe.

Neocelica ponuja vrhunsko storitev na področju shranjevanja matičnih celic."

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
7
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...
5
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
5
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
4



Srčna zaklopka iz matičnih celic iz popkov...
Zdravljenje srčnih zaklopk s pomočjo matičnih celic
Drage nosečnice, dragi bodoči starši!
Pred vami je najlepša in najbolj odgovorna vloga v življenju, to je starševstvo. Ker obstaja možnost shranjevanja matičn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?