|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Gremo na Mini vrtiljak!

Uredništvo Ringaraja.net, 24.5.2019
Mini vrtiljak je tudi letos poleg stojnic in delavnic za obiskovalce pripravil vrečke presenečenja - vrečke z darili, ki jih bodo prispevali različni donatorji otroških ter družinskih izdelkov in storitev.

image
Če bo v soboto slabo vreme, bo dogodek prestavljen na 1. junija.
/11


To soboto, 25. maja 2019, bo od 10. do 17. ure pred Mini vrtcem na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani potekal brezplačni družinski dogodek Mini vrtiljak.

Na družinskem dogodku, ki je odprt za vse obiskovalce in ponuja zabavo za vse generacije, se boste lahko sprehodili ob številnih stojnicah z otroškimi izdelki in storitvami, otroci se bodo lahko udeležili različnih ustvarjalnih delavnic, se prepustili poslikavi obraza in se zabavali ob različnih animacijah, v foto kotičku pa vas čaka čarobno družinsko fotografiranje.

Mini vrtiljak

Seveda bo poskrbljeno tudi za majhne in velike želodčke, pa tudi vse ritke, ki jijh boste lahko previli v previjalnem kotičku, kjer bodo na voljo bio pleničke Bambo Nature.

 

Vrečke z darili za vse obiskovalce!

To pa še ni vse! Mini vrtiljak je tudi letos poleg stojnic in delavnic za obiskovalce pripravil vrečke presenečenja - vrečke z darili, ki jih bodo prispevali različni donatorji otroških in družinskih izdelkov in storitev.

Če naštejemo le nekatera med njimi: Moy stars, Muzej Iluzij, Z ljubeznijo, Mama, Lekobeba & Lekovita Slovenija, Lush Slovenia, Unikatni leseni glavniki LestetiComb, Mini vrtec, Evina Unikatnica, Lalabow love, Toomie, MAMORU, Hakuna Matata Kids, Tapravi mulci, G-sport, Gru Gru, Katkin kotiček, Anyart - ročno delo, LESek: Leseni izdelki za otroke in starše, Kvačkane pošastice in drugi, ki so se pridružili nekoliko kasneje.

 

Več o Mini vrtiljaku najdete na njihovi Facebook strani, več o Mini vrtcu pa tukaj.

 

Mini vrtiljak

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
32
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
13
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
8
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8



5 pravil za popolne velikonočne praznike
Ste zadržani do ameriške navade lova na pirhe in velikonočnega zajčka, ki nima nobene povezave s krščansko velikonočno t...
Izdelajmo družinsko drevo
Kako se lotiti izdelave družinskega drevesa, da bodo tudi otroci radi sodelovali, se zabavali in z veseljem prisluhnili ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?