|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Izplačan bo dodatek za veliko družino

M.H., 14.4.2015
Danes, 14. aprila 2015, bo izplačan dodatek za veliko družino več kot 22 tisočim družinam.
Ključne besede:

image
Dodatek za veliko družino bo izplačan danes. (freedigitalphotos)
/11


Dodatek za družino s tremi otroki znaša 395 evrov, za družino s štirimi ali več otroki pa 480 evrov. Dodatek za veliko družino se izplača v enkratnem znesku.


Dodatek za veliko družino v višini 395,00 evrov bo jutri prejelo 17.616 družin, dodatek v višini 480 evrov pa 4.405 družin. Skupaj 22.021 družin.


Skupna vrednost vseh jutri izplačanih dodatkov je 9.072.720,00 evrov.

 

Dodatek za veliko družino je letni prejemek, ki je namenjen družinam s tremi ali več otroki. Pravico do dodatka ima eden od staršev, pod pogojem, da ima eden od staršev in otroci skupno stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in izpolnjuje premoženjski cenzus, ki znaša 64 % povprečnega mesečnega dohodka na družinskega člana oz. 643,46 evrov na družinskega člana.

 

Za vse upravičence do otroškega dodatka in za vse, ki so v letu 2014 vložili vlogo za uveljavljanje pravice do dodatka za veliko družino center za socialno delo odloči o pravici do dodatka za veliko družino po uradni dolžnosti, kar pomeni, da ni treba vlagati posebne vloge. V letu 2015 bo izplačilo dodatka za veliko družino 14. 4. 2015.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kaj moram vedeti o vzajemnih skladih?
Preden se odločite za varčevanje za otroka v obliki vlaganja v vzajemne sklade, se poučite o tej obliki investicije.
3
Znižano plačilo vrtca
Stroški plačila vrtca so lahko zelo visoki in marsikateri starš si jih ne more privoščiti, zato je še kako dobrodošla po...
3
Vloga za uveljavljanje olajšave za vzdržev...
Vlogo za uveljavljanje olajšave za družinske člane za leto 2023 je treba oddati do ponedeljka, 5. februarja 2024.
3
Vključitev otroka v vrtec pred prvim letom...
Predšolska vzgoja poteka v dveh starostnih obdobjih.
3



Na prvi dan šole staršem prvošolčkov pripa...
Za spremstvo prvošolčka na prvi šolski dan staršema pripada plačan dopust, ne glede na to ali sta zaposlena v javnem ali...
Novosti pri dodatku za veliko družino
Dodatek za veliko družino je letni prejemek, ki je namenjen družinam s tremi ali več otroki, ki so mlajši od 18 let ozir...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?