|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Je prav, da so otroci na plaži nagi?

Uredništvo Ringaraja.net, 18.7.2023
Če pogledamo nazaj, je bilo nekoč povsem normalno, da so otroci na plači tekali naokrog z nagimi ritkami, danes pa številni starši tudi majhnemu otroku raje oblečejo kopalke. Zaradi higiene in zaradi pogledov tujcev. Kakšno je pa vaše mnenje o tem?

image
Nag otrok na plaži - da ali ne?
/11


Nekateri starši ne dovolijo, da je njihov otrok na plaži gol zaradi higienskih razlogov, saj ne želijo, da bi otrok z nago ritko sedel na pesku, brisači, blazini za na plažo, ki so lahko potencialni vir bakterij.

So tudi starši, ki jih skrbi, da bi nag otrok privlačil nezaželene poglede neznancev in zato raje otroku oblečejo kopalke. Ne želijo niti pomisliti, da bi bil njihov otrok predmet sumljivih pogledov. Še en razlog za to, da je bolje otroku obleči kopalke navajajo, to so mobilni telefoni. Danes lahko čisto vsakdo mimogrede fotografira vašega otroka in fotografijo deli na svetovnem spletu. Starši se izogibajo, da bi bil njihov otrok gol, saj želijo s tem zaščititi otroka, da bi ga kdo fotografiral ali snemal, medtem ko brezskrbno gol uživa na plaži in potem posnetek delil z vsem svetom.


Na drugi strani pa so starši, ki se jim to, da je otrok na plaži nag zdi nekaj povsem normalnega. Smatrajo, da je to neke vrste svodoba, ki otroku pripada in zakaj bi ga pri tem omejevali s kopalkami.


Na kateri starni ste vi? Mislite, da je prav, da je otrok na plaži nag ali bi res morali biti malce bolj skrbni in pomisliti tudi na neprijetne stvari, ki lahko otroka doletijo, če je gol, bodisi kakšna okužba ali neprijetni pogledi in mogoče celo fotografiranje? Napišite svoje mnenje v komentar spodaj.

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
6
Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
4
Pomembno: Lupinico uporabljajte le v avtom...
K obvezni opremi novorojenčka sodi tudi lupinica. Pri nakupu bodite izbirčni, na prvem mestu sta varnost in udobje. Prev...
4
13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
4



Prazniki na delovni dan v letu 2024
V letu 2023 je kar 11 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2024? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Novi Lino koledar - 2012
photo
Tudi letos je medvedek Lino za svoje prijatelje pripravil Lino koledar. Vsak mesec v letu prinaša pravljico, ki kaže, ka...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?