|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Je prav, da so otroci na plaži nagi?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 18.7.2023
image

Če pogledamo nazaj, je bilo nekoč povsem normalno, da so otroci na plači tekali naokrog z nagimi ritkami, danes pa številni starši tudi majhnemu otroku raje oblečejo kopalke. Zaradi higiene in zaradi pogledov tujcev. Kakšno je pa vaše mnenje o tem?

image

Naj izberem dvodelne ali enodelne? Kakšni vzorci pridejo lepo do izraza na nosečniškem trebuščku? Kaj pa, če mi je nosečnost zelo povečala dojke ali razširila boke? Odgovore najdeš v članku!

LEPA IN MODNA S TREBUŠČKOM

Nosečniške kopalke za vse tipe nosečnic

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.6.2023
image

Če boste tudi vi letošnji poletni dopust na morju noseči, preverite nekaj idej za nosečniške kopalke, v katerih se boste počutili kot najlepša nosečnica in ženska na svetu.

HIGIENSKE NAVADE

Otrok naj nosi kopalke!

Avtor: M. T. | 12.7.2018
image

Večina nas predvideva, da so pesek in kamenčki sterilni ter da sonce uniči vse bacile, ampak se motimo in to običajno ugotovimo šele, ko se pri otroku pojavijo izpuščaji in iritacije. Zato so priporočljive kopalke!

STRAN 1 OD 1

NAGRAJENCI nagradne igre HiPP SPOMIN
Izredno priljubljena tradicionalna nagradna igra HIPP SPOMIN, ki je potekala na Ringaraja.net, je uspešno zaključena. Po...
Nenavaden zimski obisk
photo
Pravljica o jazbecu Beriju in Eko Vili, ki razkriva žalostno resnico o glasnih petardah in presvetlih lučeh, prazničnih ...