|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kampanja »BeBee«

Uredništvo Ringaraja.net, 9.9.2011
Kampanja »BeBee« želi pritegniti čim širši krog globalne kongresne javnosti in jo preko zgodbe o posvojitvi kranjske čebele seznaniti z zelenimi prednostmi Slovenije.
Ključne besede:

image
/21


 

Čebele namreč na inovativen način komunicirajo o razvoju zelenega kongresnega turizma v Sloveniji, saj simbolizirajo raven varovanja okolja, biotske raznovrstnosti in ravnovesja v naravi.

 

Glede na to, da se po odnosu do čebel v Sloveniji uvrščamo v svetovni vrh, predstavlja kampanja »BeBee« Slovenijo kot biotski park s številnimi priložnostmi za organizacijo trajnostnih srečanj. In da bi ohranili naravne prednosti Slovenije, njene zelene danosti, je Kongresni urad Slovenije zagnal projekt »BeBee«, s katerim želimo prispevati k manjševanju negativnega vpliva kongresne in incentive dejavnosti na okolje.

 

Organizatorje srečanj, zainteresirane za slovensko kongresno in incentive ponudbo, želimo pritegniti v družbeno odgovorno kampanjo »BeBee«, da s podporo kampanje izrazijo svojo odgovornost do naravnega in družbenega okolja. Organizatorji srečanj lahko namreč prirejajo srečanja na slovenskih destinacijah s številnimi naravnimi bogastvi, bogato, lokalno tradicijo in v sodelovanju s številnimi okolju prijaznimi ponudniki. Da bodo zelene danosti Slovenije na voljo tudi prihodnjim generacijam, se lahko organizatorji srečanj aktivno vključijo v kampanjo »BeBee« in s tem podprejo širša prizadevanja za varovanje okolja. S tem hkrati promovirajo kongresno in incentive destinacijo Slovenije, ki je v svojem bistvu zelena.

 

Kako kampanja deluje?

Kampanja »BeBee«, s ciljem povečati število čebeljih družin, temelji na sodelovanju Kongresnega urada Slovenije s Čebelarsko zvezo Slovenije in njenim Skladom za ohranitev kranjske čebele. Kongresni urad kot letni pokrovitelj Sklada omogoča čebelarskemu krožku v slovenski osnovni šoli, da izgradi učni čebelnjak in s tem prispeva k povečevanju čebeljih družin. K tej iniciativi KUS pozove čim širši del globalne kongresne dejavnosti, da s svojim podpisom podprejo kampanjo »BeBee« in cilj ohranjanja kranjske čebele. Kongresni akterji tako izrazijo podporo in se aktivno vključijo v ohranjanje naravnih danosti kongresne destinacije Slovenije.

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...
4
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2
Strožja pravila za shranjevanje in recikli...
V EU so septembra z novelo direktive o baterijah (Direktiva 2006/66/ES, ki je bila sprejeta že leta 2006) začela veljati...
2



Išče se živ - rogač, bukov ali alpski kozl...
photo
Letos ponovno vzpodbujamo bralce, da nam posredujejo podatek o pojavljanju katerega odnaslednjih vrst hroščev: rogača, b...
Priročnik nevarne kemikalije v našem življ...
Društvo ECHo je pripravilo priročnik za gospodinjstva z naslovom »Nevarne kemikalije v našem življenju in kako se jim iz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?