|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kdo prejme julijski darilni paket?

Uredništvo Ringaraja.net, 4.8.2013
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za julij 2013. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje, nagrajence pa prosimo, da nam pravočasno posredujejo dokazila za prevzem nagrade.

image
/11


 

 

 

Dobitniki Ringarajinega darilnega paketa - julij 2013

Rezultati žreba objavljeni 4. 8. 2013

 

 

 

Darilni paket za nosečko

 

Meta Brudar

4270 Jesenice

Jožica Kožar

1000 Ljubljana

Darja Skulj

1240 Kamnik

Jana Frank

6250 Ilirska Bistrica

Jerneja Babič

9240 Ljutomer

 

 

Darilni paket za novorojenčka

 

Ada Tanko Nosan

1310 Ribnica

Meta Jakopič

1223 Blagovica

Tanja Kavšek

1000 Ljubljana

Natalija Luketič

2000 Maribor

Špela Bogataj

4000 Kranj

 

 

Darilni paket za enoletnika

 

Julija Golub

2286 Podlehnik

Teja Kovač

2311 Hoče

Nataša Močnik

8296 Krmelj

Jana Gruden

1351 Brezovica pri Ljubljani

Sandra Šnepf

9206 Križevci

 

Dobitnicam in dobitnikom nagradnih paketov iskreno čestitamo, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo, da bi se prihodnjič sreča nasmehnila prav vam. Hkrati vam vsem iz srca želimo prijetno nosečnost in porodno izkušnjo oziroma kar največ veselja in užitkov v vlogi starša.

 

Nagrajenci boste o nagradi obveščeni po elektronski pošti, ki ste jo navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje v 14 dneh po objavi rezultatov na elektronski naslov darilni.paketi@danu.biz, posredujete ustrezno dokazilo, s katerim boste potrdili upravičenost do nagrade. Dobitnice paketa za nosečke morate poslati kopijo materinske knjižice, s katere je razviden predvideni datum poroda, dobitniki paketa za novorojenčke morate poslati kopijo rojstnega lista, s katero dokazujete, da se je otrok rodil julij 2013, dobitniki paketa za enoletnika pa morate poslati kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice (potnega lista), s katero dokazujete, da se je otrok rodil julij 2012. Dokazilo je lahko skenirano ali fotografirano, pomembno je, da sta razvidna avtentičnost dokumenta in podatki na dokumetu.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Dobitnice paketov za nosečke - januar 2012
Med vsemi prijaveljenimi smo izžrebali 5 nosečk, ki prejmejo januarski darilni paket.
Nagrajenci darilnih paketov v JULIJU 2021
Rezultati žreba - JULIJSKI Ringarajini darilni paketi




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?