|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Mobilna denarnica DH Denarnik – Ena za vse. Lažje ne gre.

Delavska hranilnica, 3.12.2021
Spoznajte mobilno denarnico DH Denarnik, kjer z eno aplikacijo in kartico Mastercard varno nakupujete na spletu, brezstično plačujete ter hitro in preprosto nakažete denar prijateljem.

image
/11


V poplavi informacij in aplikacij uporabniki danes iščemo enostavne in pametne rešitve, ki naslavljajo različne potrebe. Tipičen primer je plačevanje. Načinov kako plačati je veliko, v DH Denarniku pa so vam na voljo vsi najbolj razširjeni.

 

Veseli december je čas obdarovanja. Darila za svoje najdražje kupujemo v fizičnih trgovinah in na spletu, tisti najbolj zahtevni pa tudi pri različnih zasebnih ponudnikih. Pri tem vede ali nevede uporabljamo različne vrste plačil. 

Najbolj priljubljena metoda plačevanja med Slovenci je plačilna kartica, njena uporaba pa je v času epidemije še porasla. Uporabimo jo lahko tako pri plačevanju na POS terminalih kot za plačila spletnih nakupov, z njo pa lahko tudi dvigujemo gotovino, katere uporaba sicer v zadnjem času upada. 

Na drugi strani seveda močno narašča spletno plačevanje. Na spletu nakupuje že več kot tri četrtine Slovencev, ki jim v Delavski hranilnici ponujamo kar tri različne plačilne kartice Mastercard. Poleg debetne kartice osebnega računa, tudi kartico z odloženim plačilom ter predplačniško kartico, ki vse omogočajo plačila na spletu. 

V Delavski hranilnici sledimo trendom, strankam pa želimo njihovo uporabniško izkušnjo kar najbolj poenostaviti. Zato smo mobilno denarnico DH Denarnik nadgradili s ciljem, da uporabnik z njim plačuje, upravlja s svojimi plačilnimi karticami ter tudi varno potrjuje spletna plačila. 

 

delavska hranilnica

 

Večina uporabnikov namreč pozdravlja letošnjo zakonodajno novost pri potrjevanju spletnih plačil, ki zahteva dvojno potrjevanje vseh spletnih nakupov in posledično krepi varnost potrošnika.

DH Denarnik je zato prava izbira za varno in enostavno nakupovanje na spletu. Vse kar potrebujete, pa je vaš mobilni telefon. Fizične plačilne kartice ne potrebujete več, saj vam DH Denarnik omogoča vpogled v vse kartične podatke, prav tako vam omogoča enostavno potrditev vseh nakupov pri evropskih spletnih trgovcih.  

 

delavska hranilnica

 

Z DH Denarnikom ste tako povsem pripravljeni na veseli december. Poleg vseh drugih možnosti namreč omogoča tudi Flik plačila. S prijatelji in znanci se tako lahko brezskrbno odpravite na kuhano vino ali vročo čokolado, znesek za plačilo pa preprosto razdelite s Flikom. 

Da daril ne boste kupovali in plačevali le vi, pa smo vam v Delavski hranilnici pripravili nagradno igro, v kateri bomo štirim srečnežem podarili novi e-skiro. 

Uporabljajte mobilno denarnico DH Denarnik. Ker je ena za vse. In ker lažje res ne gre.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
85
Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
25
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
9



Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Kako vzpostaviti večerno rutino?
Če vam težave dela večerna rutina, lahko postavite časovni okvir in označite na uri – ob 18:30 se pripravimo za v postel...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?