|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Moški odrastejo šele pri 43 letih

Uredništvo Ringaraja.net, 27.6.2023
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odrastejo celih 11 let za ženskami. Zdaj vemo, zakaj se otroci tako dobro razumejo s svojimi očki. :)

image
Moški odrastejo šele pri 43 letih. (Freepik.com)
/11


Moški naj bi resnost in zrelost dosegli šele pri 43 letih, medtem ko naj bi ženske dosegle zrelost že veliko prej, in sicer pri 32 letih, so mnenja udeležencev raziskave.


V raziskavi, v kateri so sodelovali tako moški kot ženske, je 30 odstotokov ženske povedalo, da so že kdaj končale partnersko razmerje prav zato, ker je bil partnerjevo obnašanje nezrelo. Po poročanju Daily Recorda se ženske kar dvakrat pogosteje počutijo bolj odrasle v razmerju, kot njihov partner, četrtina vprašanih žensk pa je tudi zatrdila, da so vse pomembnejše odločitve v razmerju sprejele prav same.

 

PREBERITE TUDI: 8 znakov, da bo ON dober očka

 

Presenetljivo je tudi, da je kar 46 odstotkov žensk je poročalo o odnosih, v katerih so morale nekoliko preveč ujčkati svoje moške partnerje, piše Telegraph. Vendar vse le ni tako slabo, saj so štirje od desetih vprašanih namreč dejali, da lahko nezrelost v razmerju pripomore k svežini odnosov in zagotovi zabavo.


Torej, če se vam zdi vaš moški nezrel, to ni nič čudnega ali neobičajnega ter ni razlog, da obupate. Počakajte še malo in se med tem zabavajte ob vašem velikem otroku. :)

 

VIR: Dnevnik.si


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
3
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
2
Hormonski motilci
Vzroki in posledice motilcev hormonskega ravnovesja – kje se nahajajo in kako se zavarovati pred njimi
2
NOVO: Homeopatija in shiatsu masaža
Spoštovani uporabniki portala Ringaraja, obveščamo vas, da smo med Ringarajine strokovnjake dodali dve novi imeni. Izve...
2



7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...
Kako narediti dečka: 6 nasvetov
Preverite, kateri trije seksualni položaji so idealni za spočetje dečka in zakaj je za to, da bosta naredila enega majhn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?