|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nagrajenci Prvoaprilske potegavščine

Uredništvo Ringaraja.net, 8.4.2015
Veliko vas je v naših prvoaprilskih e-novičkah našlo lažnivo novičko, le 5 pa vas je imelo še srečo pri žrebu in ste osvojili nagrado. Preveri, če si eden od srečnežev, srečnic mogoče ti!

image
Kdo dobi paket HiPP?
/41


Prvi aprila mora biti zabaven in šaljiv, zato smo se z vami malce pohecali tudi na Ringaraji. Ampak naša potegavščina je 5 srečnežem prinesla tudi super nagrado.


V prvoaprilske Ringarajine družinske e-novice smo med resne in koristne vsebine vrinili čisto neresno in izmišljeno novičko in tisti, ki ste jo našli, ste se potegovali za petih velikih HiPP nagradnih paketov. 

In katera je bila prvoaprilska potegavščina? Pravilen odgovor je: POROD NA ZEMLJI KMALU TUDI PRI NAS!


Upoštevali smo vse odgovore, ki so na naše uredništvo prispeli do ponedeljka, 6. aprila 2015, do 12. ure. Odgovorov smo prejeli ogromno, tudi takšnih, ki žal niso bili točni. 

Med pravilnimi odgovori smo s pomočjo računalniškega žreba izbrali 5 srečnežev, ki prejmete nagradni paket, ki ga podarja HiPP, znamka številka 1 v pridelavi ekološke otroške hrane na svetu. En paket vsebuje: 


Največ sreče pri žrebu so imeli:

  • Kaja Gulič, 5261 Šempas
  • Katja Tičar, 1215 Medvode
  • Maja Klančnik, 2381 Podgorje
  • Marinka Zver, 1230 Domžale
  • Olga Zarič, 1000 Ljubljana

Čestitamo! Vsi dobitniki nagrad boste o rezultatih obveščeni tudi na e-naslov, ki ste ga pustili ob sodelovanju.


Hvala vsem, ki spremljate naše družinske e-novičke. Še naprej se bomo trudili, da bodo prispevki, ki vam jih vsak mesec pošiljamo na vaš e-naslov uporabni, zanimivi in tudi šaljivi. :) 

 

Vaša Ringaraja.net


PS: Če slučajno še nisi naročen/-a na Ringarajine družinske e-novičke se hitro prijavi TUKAJ!


PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE "Prvoaprilska potegavščina"

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Pozor: Čevlji z lučko v podplatu so lahko ...
Otroci obožujejo čevlje in športne copate, ki jim utripajo lučke v podplatih, medtem ko hodijo, vendar pozor: starši mor...
17
Kakšna je precepljenost v Sloveniji?
Ob svetovnem dnevu cepljenja je potekala novinarska konferenca na temo precepljenosti otrok v Sloveniji.
6
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
5
13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
4



Intervju z Markom Macuro, dr.med.
photo
Marko Macura je zdravnik travmatolog, ki mu je življenjsko pot zaznamovala družinska tradicija. Košarka je zanj usodna t...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?