|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...

Helena Primic, 24.5.2023
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.

image
Na vajino ujemanje vplivajo tudi planeti. Freepik.com
/11


Preden se lotite ugotavljanja, ali sta s partnerjem najbolj ujemajoč par glede na kozmične sile, ne pozabite, da to niso edine sile, ki vplivajo na harmonijo med partnerjema.

Zato se nikar ne zgovarjajte na planete, ko vam bo šel partner na živce ali se bosta sprla. Če pa se znajdeta med najbolj ujemajočimi astrološkimi pari, pa nikar ne pozabita na druge temelje uspešnega partnerstva.

 

Enako znamenje

Najbolj očitna ujemajoča partnerstva se zgodijo med ljudmi z enakim astrološkim znamenjem. Takšna partnerstva po navadi kažejo, da sta se oba partnerja naučila ljubiti sama sebe, hkrati pa sta uspela najti človeka s podobnimi lastnostmi. Strokovnjaki za astrologijo pravijo: "Če ste v razmerju z osebo, ki ima enako astrološko znamenje, čestitke. Verjetno ste uspeli sprejeti svoje pomanjkljivosti in človeške napake."

 

Nasprotni astrološki znamenji

V zahodni astrologiji poznamo 12 astroloških znamenj, ki so razporejena v krogu. Če je astrološko znamenje vašega partnerja direktno nasproti vašega, je to lahko znamenje čudovitega romantičnega razmerja.

S človekom nasprotnega znamenja smo lahko polarno nasprotni in ga že na prvi pogled mrzimo, ali pa je naš yin partnerjev yang in obratno. V takšnih partnerstvih je partner ogledalo vseh delov naše duše, ki si jih ne zavedamo.  

Takšni nasprotujoči pari so: oven in tehtnica, bik in škorpijon, dvojčka in strelec, rak in kozorog, lev in vodnar, devica in ribi.

 

Pet znakov od vašega astrološkega znamenja

Naslednje partnerstvo z veliko partnerskega potenciala je tudi partnerstvo med osebama, katerih astrološki znamenji sta na astrološki karti med sabo oddaljena za pet znakov.

Smisel partnerstva ni le to, da se imamo lepo, temveč je partnersko razmerje tudi priložnost za osebnostno rast, kar nam najbolj ponudijo ti karmični partnerji pet znakov oddaljeni od našega astrološkega znamenja. Takšna partnerstva so lahko zelo kompleksna in ne delujejo vedno, saj sta partnerja astrološko zelo različna, toda če vam uspe, lahko zgradite globoko in magično intimno povezanost.

Takšni pari so: oven in devica, oven in škorpijon, bik in tehtnica, bik in strelec, dvojčka in škorpijon, dvojčka in kozorog, rak in strelec, rak in vodnar, lev in kozorog, lev in ribi, devica in vodnar, tehtnica in ribi.

 

Ujemajoči elementi

Vsako astrološko znamenje je povezano z enim od osnovnih štirih elementov - Vodo, Zrakom, Zemljo in Ognjem. Če imata s partnerjem v astrološkem znamenju enak element, bo partnerstvo lažje in bolj domače.

V takšnem partnerstvu se počutite sproščeni in zares razumljeni. Potrebno je le nekaj več dela, da ohranite medsebojno strast, kar lahko dosežete s tem, da ne pozabite na ohranitev neodvisnosti v partnerstvu.

Glede na element ujemajoči pari so: Voda - rak, škorpijon in ribi, Zrak - dvojčka, tehtnica in vodnar, Zemlja - bik, devica in kozorog, Ogenj - oven, lev in strelec.

 

PREBERITE TUDI: Ko "delanje otroka" postane stres!

 

Strastni pari moči

Če ste v razmerju z osebo, katere astrološko znamenje je na astrološki karti tri znake od vašega znamenja, je zelo verjetno, da je astrološki vektor ustvaril posebno seksualno napetost. Takšni pari se sicer pogosto sprejo in ločijo, toda hkrati pa se enostavno ne morejo upreti drug drugemu oziroma je med njima vedno "vroče". Če premagata medsebojne napetosti, se takšno partnerstvo lahko prelevi v partnerstvo moči. 

Takšni strastni pari so: oven in rak, oven in kozorog, bik in vodnar, bik in lev, dvojčka in ribi, dvojčka in devica, rak in tehtnica, lev in škorpijon, devica in strelec, tehtnica in kozorog, škorpijon in vodnar ter strelec in ribi.


Seks prijatelji

Partnerji, katerih astrološka znamenja so dva znaka narazen, se najpogosteje znajdejo v razmerju "seks prijateljev" oziroma "prijateljev z uslugami". Gre namreč za odnose, ki so zelo lahkotni in z občutkom kot da ste na zmenku z najboljšim prijateljem, samo z več telesne privlačnsti in kemije. Takšna partnerstva morajo zaradi prijateljskega ujemanja delati več na tem, da ohranijo iskrice in ne zdrsnejo v samo prijateljski odnos.

Takšni pari so: oven in strelec, oven in vodnar, bik in ribi, bik in rak, dvojček in oven, dvojček in lev, rak in devica, lev in tehtnica, devica in škorpijon, tehtnica in strelec, škorpijon in rak, strelec in vodnar, kozorog in škorpijon ter kozorog in ribi.


Ti pari imajo največ partnerskih izzivov ...

Največ težav imajo pari, ki so na astrološki karti le en znak narazen. Takšni partnerji težko pridejo na "isto valovno dolžino", saj so zelo različni tako osebnostno kot stilno. Toda, če jim uspe premagati vse ti velike razlike, je lahko takšno partnerstvo odlična priložnost za osebnostno rast obeh partnerjev, saj drug drugega ves čas potiskata izven cone udobja in se vsak dan učita sprejemanja drugačnosti.

Le en astrološki znak narazen so naslednji pari: oven in ribi, oven in bik, bik in dvojčka, dvojčka in rak, rak in lev, lev in devica, devica in tehtnica, tehtnica in škorpijon, škorpijon in strelec, strelec in kozorog, vodnar in kozorog ter vodnar in ribi.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
14
Spomladanska utrujenost
Kaj je spomladanska utrujenost in kako jo najlažje premagate. Z malo dobre volje je vse mogoče.
9
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
5
Kateri del dneva je najboljši za zanositev?
V katerih mesecih in urah dneva so najbolj na višku koncentracija sperme, skupno število spermijev in normalna morfologi...
5



Ko odnos med odraslo hčerko in mamo boli
"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena a...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...