|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Napnite možgane in osvojite lepo nagrado

Uredništvo Ringaraja.net, 7.2.2010
V torek, 16. februarja prihaja na Ringaraja.net zanimiv kviz z nazivom Veliki raziskovalec, ki bo razveselil vse uporabnike, ki pogrešajo več tovrstnih vsebin na našem portalu.

image
/11


V torek, 16. februarja prihaja na Ringaraja.net zanimiv kviz z nazivom Veliki raziskovalec, ki bo razveselil vse uporabnike, ki radi rešujejo uganke. Sodelovanje v kvizu bo preprosto – vaša naloga bo, da iz tedna v teden poskušate čim hitreje najti rešitev tedenske uganke, v zadnjem, 8. tednu pa še končno rešitev kviza, ki jo dobite kot asociacijo na 7 tedenskih rešitev. Vaše odgovore bomo sproti točkovali; končni zmagovalec bo tekmovalec z največ osvojenimi točkami. Za tedenske uganke bo moč osvojiti 5, 3 ali 1 točko, odvisno od tega, kako hitro in s koliko poskusi pridete do pravilne rešitve. Za končno rešitev kviza bo na voljo še dodatnih 12 točk, ki lahko na koncu celo odločijo zmagovalca!

 

Kviz bo »potovalno« obarvan, saj bo končna rešitev vsakič kakšna svetovna znamenitost, ki si jo je vredno ogledati, če človek le dobi priložnost za to. Primerne temi kviza bodo tudi nagrade. Končni zmagovalec bo tako za nagrado odpeljal svojo družino na Ringarajin izlet na Brione (sobota, 24. april), izžrebali pa bomo še dva tekmovalca, ki bosta na ta isti izlet odšla vsak v spremstvu še ene osebe po lastni izbiri.

 

Pridružite se nam v raziskovanju!

 

 

O KVIZU

Kviz traja 8 zaporednih tednov; prvih 7 tednov tekmovalci iščejo rešitve na 7 tedenskih ugank, v osmem tednu pa na podlagi tedenskih rešitev/asociacij ugibajo končno rešitev ciklusa.

 

Tedenske uganke

Pri iskanju pravilnega odgovora na tedenske uganke so jim v pomoč trije namigi, ki jih objavimo vsak torek (namig 1 = uganka), četrtek (namig 2) in soboto (namig 3), vendar se z vsakim naslednjim namigom zmanjša število točk, ki jih uporabnik osvoji za pravilen odgovor. Če tekmovalec odgovori pravilno še pred objavo 2. namiga, osvoji 5 točk. Če odgovori pravilno po 2., a pred 3. namigom, mu pripadajo 3 točke. In če odgovori pravilno šele po zadnjem, 3. namigu, mu pripada le 1 točka. Vsak tekmovalec lahko rešitev tedenske uganke ugiba 3x, vendar zgolj 1x na namig, kar pomeni, da bodo drugi in vsi naslednji odgovori poslani/prejeti pred objavo naslednjega namiga avtomatično zavrženi.

 

Ugibanje se konča vsako nedeljo ob polnoči! V ponedeljek sledi objava rešitve, trenutnega vrstnega reda in seznama tekmovalcev, ki so se na podlagi tedenske forme uvrstili v žreb za 2. nagrado. V torek sledi že naslednja uganka in prvi namig.

 

Končna rešitev kviza

V zadnjem tednu bodo imeli tekmovalci čas od torka do nedelje, da ugotovijo končno rešitev kviza, ki jim v primeru pravilnega odgovora prinese dodatnih 12 točk. To pot se bodo morali znajti brez namigov, kajti rešitev se bo skrivala v 7 rešitvah/asociacijah tedenskih ugank. Vsak tekmovalec bo lahko odgovarjal zgolj 1x, kar pomeni, da se upošteva samo prvi poslan/prejet odgovor, medtem ko se vsi nadaljnji zavržejo.

 

Način sporočanja rešitev

Način sporočanja rešitev bo preprost. Ob vsakem namigu bo namreč gumb »POŠLJI ODGOVOR«, ki bo vsem prijavljenim (obvezna je registracija!) tekmovalcem omogočil oddajo rešitve. Sistem bo avtomatično zabeležil čas oddaje odgovora, pravilnost le-teh pa bo določala komisija, ki bo prispele odgovore redno pregledovala ter tekmovalcem dodeljevala točke.

 

Določanje končnega zmagovalca

Ekipa kviza vodi ažurno lestvico tekmovalcev, razvrščenih glede na osvojene točke, pri čemer so tisti z več točkami višje na razpredelnici. Zmagovalec kviza bo tisti tekmovalec, ki bo po 8 tednih tekmovanja zbral največ točk.

 

Nagrade

  • 1. nagrada: Izlet z Ringarajo na Brione za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 14. leta starosti. Datum izleta je 24. april 2010, odhod je iz Pirana.

 

  • 2 X 2. nagrada: Izlet z Ringarajo na Brione za 2 osebi. Datum izleta je 24. april 2010, odhod je iz Pirana. Prva 2. nagrada bo pripadla enemu od tekmovalcev, ki so na katerokoli tedensko uganko odgovoril pravilno za 5 točk, druga 2. nagrada pa enemu od tekmovalcev, ki so pravilno odgovorili na vsaj pet ugank od osmih.

 

Za več informacij preberite še SPLOŠNE POGOJE KVIZA!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Občudujte tulipane iz višine
Izkoristite praznične dni za obisk Arboretuma, kjer so v drevoredu zgradili 50 metrov dolgo konstrukcijo, ki nudi pogled...
3
Dobrodelna misija v Afriki: Kaj smo spoznali?
Naša dogodivščina bo definitivno pustila velik pečat tako na nas, odraslih, kot seveda tudi na otrocih. Že do sedaj smo ...
3
IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje lovimo za rep, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji.Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ki...
3
Jesen je čas za nepozabno družinsko zabavo
Pridružite se najboljšemu otroškemu zabavnemu programu, ki traja od 1. septembra do 29. oktobra! Pričakujete lahko vrsto...
3



VELIKI RAZISKOVALEC: uganka 1, namig 2
Veliki raziskovalec je interaktiven in zabaven kviz, v katerem tekmovalci s pomočjo rešitev sedmih tedenskih ugank pride...
VELIKI RAZISKOVALEC: rešitev uganke 2
Veliki raziskovalec je interaktiven in zabaven kviz, v katerem tekmovalci s pomočjo rešitev sedmih tedenskih ugank pride...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?