|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Praznujte 100. Disneyevo obletnico z Viso Nove KBM

P.R., 21.6.2023
Podjetje Disney letos praznuje 100. obletnico. Praznovanju se pridružujejo tudi v Novi KBM in Visi, kjer bodo nekoga od vas odpeljali na nepozabno družinsko Disney pustolovščino v London.

image
/11


Plačujte s karticami Visa Nove KBM

V Novi KBM so za imetnike kartic Visa Nove KBM pripravili nagradno igro s čudovito nagrado: družinskim potovanjem v London z Disney tematiko. 

V žreb za nagrado se uvrstite z vsakim nakupom nad 20 EUR, ki ga med 1. 6. in 15. 8. 2023 opravite s kartico Visa nove KBM. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Z obročnimi plačili si možnost za zmago še povečate.

 

visa

V žreb za nagrado se uvrstite z vsakim nakupom nad 20 EUR, ki ga opravite v trgovinah, na spletu in v tujini.

 

VEČ O NAGRADNI IGRI

 

Kaj nagrada vključuje?

- Povratni let v London, pet nočitev v Londonu ter zajtrk, kosilo in večerjo za dva odrasla in dva otroka.

- Vstopnice za dva Disneyeva muzikala na West Endu.

- Vstopnice za ogled Marvelovih super junakov v 4D filmski izkušnji.

- Čarobno popoldansko čajanko s tematiko Petra Pana in gusarjev.

- Sprehod po londonskih snemalnih lokacijah iz filma Mary Poppins s privatnim vodičem.

- Družinski kuharski tečaj priprave makronov z izkušenim učiteljem po receptu chefa Remyja iz risanke Ratatouille.

- Nakupovanje v Disney trgovini z darilno kartico v vrednosti 500 GBP.

- Vrečko presenečenja z Disneyjevimi izdelki.

- 12-mesečno naročnino na Disney+.

- Vozovnice London Travel Card (Zone1-3) in organizacijo celotnega potovanja s strani potovalne agencije.

 

Kako do nagrade?

 1) Plačujte s karticami Visa Nove KBM – doma, na spletu in v tujini.

2) Z vsakim nakupom nad 20 EUR se uvrstite v žreb za nagrado.

3) Z vsakim nakupom, ki ga opravite s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM ter ga razdelite na vsaj dva obroka, se v žreb uvrstite dvakrat. Na obroke lahko delite nakupe med 50 EUR in 5.000 EUR.

4) Več nakupov nad 20 EUR in več obročnih nakupov pomeni več možnosti za osvojitev nagrade.

 

visa

Z obročnimi nakupi si možnost za zmago še povečate.

 

Kako delujejo obročni nakupi?

Nakupe med 50 EUR in 5.000 EUR, ki jih v trgovini ali na spletu plačate s kartico Visa z odloženim plačilom, lahko preprosto razdelite na 2 do 12 obrokov.

 1) Po opravljenem nakupu prejmete SMS-sporočilo, na katero odgovorite v roku 60 minut in vanj zapišete želeno število obrokov, nato pa prejmete povratno SMS-sporočilo o potrditvi nakupa.

2) Če plačila niste razdelili na obroke v 60 minutah od opravljenega nakupa, ga lahko razdelite na obroke tudi pozneje – vse do konca obračunskega obdobja – kar v Bank@Netu ali mBank@Netu.

 

visa

Pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnega 1,50 evra ne glede na višino obroka.

 

Na obroke lahko delite plačila v fizičnih trgovinah kot tudi spletne nakupe, tako doma kot v tujini. Nič se vam ni treba dogovarjati s trgovcem, ni vam treba hoditi v banko, vse lahko uredite sami, z SMS-sporočilom. Prav tako pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnega 1,50 evra ne glede na višino obroka. Mesečni strošek za storitev Varnostni SMS, ki jo morate imeti vklopljeno za omenjeno kartico, da boste nakupe lahko razdelili na obroke, znaša 1 evro. Letna članarina, ki jo plačujete za kartico Visa z odloženim plačilom, pa je 24 evrov.

 

Enostavno do kartice

Če kartice Visa z odloženim plačilom Nove KBM še nimate, jo lahko naročite v najbližji poslovalnici Nove KBM, na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70.

Lahko pa enostavno oddate svoje kontaktne podatke, da vas pokličemo.

Naročnik oglasa je Nova KBM

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Z avtodomom po Sardiniji
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
7
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
6
Na izlet v Škratovo deželo
Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranj...
4
Poreč – elita hrvaškega turizma
Na poreško riviero se obiskovalci redno vračajo deset, dvajset let zapored, v svojih priljubljenih letoviščih ali hoteli...
3



Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Poreč – elita hrvaškega turizma
Na poreško riviero se obiskovalci redno vračajo deset, dvajset let zapored, v svojih priljubljenih letoviščih ali hoteli...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?