|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nasvet: Preprečite razpokano kožo na rokah

P.L., 19.9.2012
V jesenskem in zimskem času, ko se temperature spustijo tudi pod ničlo, je potrebno nekaj več časa posvetiti tudi koži na rokah. Te, zaradi nizkih temperatur, razpokajo. Preberite si nekaj nasvetov, kako preprečiti razpokano kožo.

image
/11


Po nasvet, kako preprečiti razpokano kožo na rokah, smo se obrnili na Ringarajino svetovalko Nino Šavor.

Prišel je čas , ko nam temperature že pošteno nagajajo in tako se odziva tudi naša koža. Potrebno jo je pripraviti na nižje temperature in ustrezno negovati. Ustrezna nega se priporoča predvsem v jesensko-zimskem času, ko se koža sama ne more zaščititi pred vetrom in mrazom. Ko potrka na vrata prvi mraz, se pojavijo razne nevšečnosti, kot so : srbečica, lišaji, razpokana koža, ...


»Pomembno je da naredimo dober piling in z njim odstranimo vse odmrle delce kože. Odstranimo pri nohtih vso odvečno obnohtno kožico. Pomagamo si lahko z raznimi mehčalci, med drugim tudi z limono,ki jo natremo na obnohtno kožico in pustimo par minut, da se kožica zmehča, nato jo z leseno paličico potisnemo nazaj proti korenu nohta. Zelo pomembno je, da je ne strižemo, saj lahko hitro pride do kakšne nezaželjene infekcije,« svetuje Nina Šavor.


»Svojim rokam večkrat privoščimo kakšno masko, ki kožo neguje v globino. V salonih zelo priporočamo parafinske obloge. Parafinska obloga deluje tako, da roke greje in sestavine,ki smo jih nanesli na kožo globoko penetrirajo v globino z pomočjo toplote. Na koncu nege priporočamo še dobre vlažilno/negovalne kreme, ki pa ne smejo biti mastne. Saj maščoba ne more predreti v globino kože in tako je učinek mastnih krem žal zelo kratkotrajen. Poskrbite za svoje roke, ker vam bodo hvaležne,« dodaja Šavorjeva.

 

Če imate vprašanje za Ringarajino strokovnjakinjo Nino Šavor, ji ga lahko zastavite TUKAJ.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hlače, ki rastejo s trebuščkom
Hlače se prilegajo prav vsaki postavi, zato se bodo prilegale tudi nosečnici v vseh mesecih njenega obdobja pričakovanja...
3
Kakšen nedrček za dojenje izbrati?
Pri nakupu nedrčka za dojenje, se vam hitro lahko zgodi, da boste ob bogati izbiri pozabili na funkcionalnost nedrčka in...
3
Dnevni make up v petih minutah
Napotki za dnevno ličenje v petih minutah.
3
Okusno oblečen lastnik, okusno urejen dom
Kako združiti oboje, okusno urejen dom in garderobo, polno lepih oblačil, brez pretiranega finančnega bremena?
2



Permanentno lakiranje
Permanentno lakiranje je nova generacija lakiranja naravnih nohtov. Je bolj obstojno, primerno za mlade mamice, ki nimaj...
Mavrični svet Gospodične Patsy
photo
Pozdravite Pomlad s posebnim nakitom, ki nastaja v barvitem svetu gospodične Patsy.