|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Navodila za mentorje skupin

Uredništvo Ringaraja.net, 4.10.2011
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otrok! Uau, mi smo navdušeni in se veselimo objemčkov. NAVODILA pa v nadaljevanju.

image
/11



Dragi mentorji skupin!

 

Že tretje leto zapored je odziv na akcijo ObdaRajanje neverjetno lep in resnično nas veseli, da ste tudi vi odzvali našemu povabilu k sodelovanju. Hvala, ker gradite veliko zgodbo in vaše varovance vzgajate v prijazni luči, polni objemčkov!

 

Za lepši in slajši začetek, ustvarjalnejši navdih in veliko motivacije, smo vam poslali PAKET PRESENEČENJA, ki je namenjen vsem otrokom in sodelujočim.

 

V nadaljevanju pa si preberite podrobnejša NAVODILA ZA SODELOVANJE, ki so pomembna za to, da lahko čim prej začnete ustvarjati objemčke. Prosim vas, da navodila upoštevate, v primeru nejasnosti pa nas lahko vedno kontaktirate.

 

NAVODILA

Ustvarjamo objemčke!

 

Materiali: mehki, naravni materiali, brez ostrih in lomljivih predmetov, škodljivih lepil ...

Velikost: največ  40 x 40 cm.

Število: navzgor je omejeno s številom otrok v skupini, vsaka skupina pa naj izdela minimalno 3 objemčke.

Namig: Naj bodo objemčki preprosti in topli, predvsem pa naj bodo del vas, saj se bodo tudi »ocenjevali« skupinsko. Prepričani smo, da bodo posebni in enkratni, saj boste ustvarjali s srcem! 

 

Kam poslati izdelke? Objemčke pošljite zapakirane v kartonasto škatlo na naslov Tali d.o.o., Videm 47, 1213 Videm Dobrepolje. V vsak paket priložite INFORMATIVNI LIST, na katerega napišite IME VRTCA, MENTORJE in IME SKUPINE, kateri objemčki v paketu pripadajo.

Rok za pošiljanje objemčkov: 15. november 2011.

Fotografije izdelkov: Posnemite 1-3 fotografije vaših objemčkov, saj jih potrebujemo za spletno razstavo izdelkov, ki bodo nastali v sklopu akcije ObdaRajanje 2011. Fotografije pošljite na e-naslov obdarajanje@ringaraja.net, s pripisom IME VRTCA in IME SKUPINE, do 15.11.! Med 15.11. in 15.12. bo potekalo spletno glasovanje za 5 najbolj iskrivih skupin objemčkov, zato si ne pozabite ogledati razstave in GLASOVATI! Spletna razstava in glasovanje bosta potekala na www.ringaraja.net/obdarajanje.

 

Spremljajte ObdaRajanje

Dogajalo se bo na www.ringaraja.net/obdarajanje, za vse dodatne informacije pa smo vam na voljo na obdarajanje@ringaraja.net.

 

Nagrade

Med 15. novembrom in 15. decembrom 2011 bo na www.ringaraja.net/obdarajanje potekala spletna razstava vseh izdelanih objemčkov. Hkrati pa bo potekalo tudi glasovanje za 5 najbolj iskrivih skupin objemčkov, glasovali boste lahko vsi, ki ste objemčke ustvarjali ter vsi uporabniki spletnega portala Ringaraja.net. Izmed 10 skupin objemčkov z največ glasovi, bo strokovna komisija izbrala 5 zmagovalcev. Glavna nagrada za vsako izmed 5 skupin je lutkovna predstava Lutkovnega gledališča Ljubljana (datum in izvedba po dogovoru v ¼ leta 2012), zraven pa bo vsaka skupina prejela še kup presenečenj!

 

 

Želimo vam ogromno ustvarjalne domišljije in čim več prijetnih trenutkov ob skupnem ustvarjanju! Naš predlog je, da k sodelovanju povabite tudi ravnatelja(-ico), mamice in očke, babice in dedke ter vse ostale, ki jih imate radi!

 

Lep pozdrav in velik objem, 

Vaša Ringaraja

 

 



 

Pokrovitelja akcije ObdaRajanje sta:

Organizator akcije:

Glavno nagrado podarja:


 

*Otrokom neškodljivi materiali so pogoj za sodelovanje. V primeru suma o možnosti škodljivih ali nevarnih snovi, s katerimi bi se otroci lahko poškodovali, lahko objemčke izločimo iz akcije.

**Veseli smo vaših pisem, fotografij, prispevkov o tem, kako ste se imeli ob skupnem ustvarjanju objemčkov. Le-te nam pošljite v elektronski obliki na naslov obdarajanje@ringaraja.net in z veseljem bomo tudi to objavili na spletni strani www.ringaraja.net/obdarajanje.

***Poslani objemčki postanejo last organizatorja in se sodelujočim ne vračajo. Organizator zagotavlja, da bo z izdelki ravnal skrbno in poskrbel, da bodo prišli do otrok in njihovih mentorjev v slovenskih bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter socialnih ustanovah.

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...
2
Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...
2
Kako malo je potrebno ...
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...
2
Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.
2



Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...
Glasovanje za objemčke je zaključeno!
photo
Znanih je prvih 5 fotografij objemčkov, ki so prejeli največ glasov med 1. in 10. decembrom. Izžrebali smo tudi 15 nagra...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?