|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pričenja se ObdaRajanje 2011!

Uredništvo Ringarajinih iskric, 7.9.2011
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vami in nami poseben izziv: izdelovali bomo Objemčke.

image
/11


 


Objemčki so lutke iz blaga, vseh možnih oblik in barv, vse od punčk pa do polžkov je že nastajalo in tudi letos je vse prepuščeno zgolj vaši domišljiji in spretnim ročicam!


 

 

Za začetek je pred vami nekaj informacij o poteku akcije, o pomembnih datumih in o podrobnostih, ki vas bodo verjetno zanimale, ko se boste odločali za sodelovanje.

Na tej povezavi najdete PRIJAVNICO k akciji in 1. DEL PRAVLJICE, ki bo otroke spremljala skozi akcijo ter jih popeljala v svet domišljije. Po prijavi k sodelovanju vam bomo dostavili DARILNI PAKET, da bo motivacija za delo še večja, natančna navodila za izdelavo in pošiljanje Objemčkov ter vse infromacije o tekmovalnem delu akcije.

 

Zakaj pravljica?

Objemčki so ideja o ljubezni, skrbi, pozornosti – ne nujno igrače. ObdaRajanje je akcija, v kateri zbiramo objemčke, ki niso le blago in material, ampak so del njih lepe misli in toplina ročic malih ustvarjalcev. S pravljico lahko otroke pripravite na to, da bodo z ustvarjanjem objemčkov ustvarili veliko več, kot samo igračo. Podarili bodo objem.

 

Pogoji sodelovanja:

*Sodelujejo lahko vrtčevske skupine in prva triada OŠ.

*Objemčke naj izdelujejo otroci, pri čemer jim lahko pomagajo vzgojitelji, učitelji, starši in prijatelji, vendar mora delo potekati skupinsko.

*Vsaka sodelujoča skupina naj pred ustvarjanjem skupaj prebere priloženo pravljico. V naslednjih mesecih vam bomo poslali še dve nadaljevanji pravljice.

*Vsi objemčki bodo v decembru podarjeni otrokom v zdravstvenih ustanovah po Sloveniji.

*Vse sodelujoče skupine, ki boste ustvarjale objemčke, boste nagrajene z DIPLOMO, preko spletnega glasovanja pa bomo izbrali tudi 5 zmagovalnih skupin, ki prejmejo VELIKO NAGRADO.

*Objemčke boste ustvarjali med 1. oktobrom in 15. novembrom, podrobna navodila za ustvarjanje in pošiljanje objemčkov bodo objavljena na www.ringaraja.net/obdarajanje2011, priložena pa bodo tudi DARILNEM PAKETU, ki ga prejmete ob prijavi, do 15. oktobra.

 

 

Postopek prijave: 

(1) Natančno izpolnite PRIJAVNICO.

(2) Pošljite jo po pošti na naslov Danu d.o.o., Ringaraja, Knezov Štradon 94, 1000 Ljubljana ALI skenirano na e-mail obdarajanje@ringaraja.net.

(3) Rok za prijave: 30. september 2011!

(4) Do 18. oktobra boste prejeli DARILNI PAKET, ki ga podarjata CHUPA CHUPS in PEZ ter potrdilo o prijavi in podrobna navodila.

(5) Seznam prijav bo redno ažuriran na www.ringaraja.net/obdarajanje2011.

(6) Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu obdarajanje@ringaraja.net in na telefonski številki 01/30 84 199.


 

Ne pozabite spremljati spletne strani, kjer boste našli vse nujne informacije, povezane s prijavami, ustvarjanjem objemčkov, pošiljanjem, glasovanjem in o tem, kdo bodo srečni lastniki objemčkov.

 

Koristni povezavi:

PRIJAVNICA

1. del pravljice za otroke: Vilkova čudežna torbica

 

 



 

Pokrovitelja akcije ObdaRajanje sta:

Organizator akcije:

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...
2
Navodila za mentorje skupin
K sodelovanju v Obdarajanju 2011 se je prijavilo več kot 180 vrtcev in šol, več kot 600 skupin in kar več kot 11.000 otr...
2
Kako malo je potrebno ...
Otroci in vzgojitelji ter učitelji te dni pridno ustvarjate. Pa ne karkoli, ustvarjate OBJEMČKE, ki bodo polni prijaznos...
2
Kaj je ObdaRajanje?
Že tretje leto zapored bo v slovenskih vrtcih in prvi triadi osnovnih šol potekala dobrodelna srčna akcija ObdaRajanje.
2



Glasovanje za najlepše objemčke
GLASOVANJE za najlepše objemčke se je začelo! Preveri, kako glasovanje poteka in kakšne nagrade čakajo sodelujoče ter gl...
Pričenja se ObdaRajanje 2011!
Začenja se že 3. Ringarajina srčna akcija ObdaRajanje, v kateri bodo otroci ustvarjali za otroke. Tudi letos je pred vam...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?