|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Navodila za sodelovanje v ObdaRajanju

Uredništvo Ringaraja.net, 21.10.2010
Dragi mentorji skupin! Veseli nas, da ste se tudi letos v tako velikem številu odzvali našemu povabilu k sodelovanju v dobrodelni akciji ObdaRajanje.

image
/11


prepričani smo, da nam bo ponovno skupaj uspelo razveseliti veliko otrok, ki božičnega in novoletnega jutra ne bodo pričakali doma, pač pa v bolnišnicah in drugih zavodih po vsej Sloveniji.

Za dober začetek in boljši ustvarjalni navdih vam pošiljamo PAKET PRESENEČENJA, za katerega upamo, da vam bo v veselje in dodatno motivacijo!

Za vas smo pripravili NAVODILA ZA SODELOVANJE, za katera vas prosimo, da si jih pred začetkom vašega ustvarjanja pozorno preberete in jih skrbno upoštevate.



Ustvarjali bomo voščilnice!

 

Vsaka sodelujoča vrtčevska skupina ali šolski razred bo prejel(-a) paket s po štirimi prazničnimi voščilnicami za vsakega izmed otrok in vzgojiteljev/pomočnikov/učiteljev.

Tri izmed štirih
voščilnic lahko vsak otrok in vzgojitelj/pomočnik/učitelj pošlje svoji družini ali prijateljem, četrta voščilnica pa je čisto posebna. To voščilnico bo vsak otrok posebej izpolnil z lepimi željami in mislimi, ki so namenjene enemu izmed otrok, ki bodo letošnje božično-novoletne praznike preživljali v bolnišnici ter drugih zdravstvenih ali socialih ustanovah.

Vse voščilnice lahko na eni strani okrasite z risbicami, pesmicami, nalepkami, bleščicami oz. uporabite domišljijo in ustvarite čisto svoje motive na čisto svoj način. Naj vas pri tem vodi le ustvarjalnost!

Na drugi strani voščilnice je prostor za vaše lepe misli in želje. Vzgojitelji, pomočniki vzgojiteljev in učitelji, pomagajte otrokom zapisati njihovo kratko predstavitev in njihove lepe želje za otroka, ki bo prejel to posebno, četrto voščilnico. Prosimo imejte v mislih, da se ne bodo mogli vsi bolni otroci po praznikih vrniti domov, ker je morda njihov dom v Zavodu, zato predlagamo, da jim z otroki zaželite nekaj, s čimer se bodo lahko poistovetili vsi otroci, kaj življenjskega, posebnega, nenavadnega, izvirnega …

Vse posebne voščilnice po koncu ustvarjanja zberite v en paket in ga pošljite najpozneje do 30. novembra na naslov Magistrat International d.d., Kotnikova 28, 1000 Ljubljana, pripis ObdaRajanje. Mi pa bomo poskrbeli, da bodo te voščilnice prišle do otrok in osebja v zdravstvenih in socialnih ustanovah!


Poseben izziv za mentorje


Tudi vsi vzgojitelji, pomočniki vzgojiteljev in učitelji, ki boste mentorji sodelujočim skupinam in razredom, lahko sodelujete v posebni kategoriji. Ustvarjate lahko svoje voščilnice, ki bodo podarjene strokovnim delavcem in osebju v zdravstvenih in socialnih ustanovah. To so ljudje, ki vsak dan pomagajo malimm junakom v najtečjih življenjskih okoliščinah in prepričani smo, da imate zanje veliko lepih besed in želja. Sedaj je priložnost, da jim jih prenesete in jim polepšate dan - edina omejitev, ki jo imamo za vas, je format, ki naj ne bo večji od A5.

Pomembno!

Na sam paket ne pozabite zapisati IME VRTCA, SKUPINE in MENTORJA ter KONTAKTNO ŠTEVILKO. Posebne voščilnice otrok in voščilnice vzgojiteljev lahko zapakirate v isti paket, ki ga pošljete na naslov Magistrat International d.d., Kotnikova 28, 1000 Ljubljana, pripis ObdaRajanje.

Rok za oddajo paketov: 30. november 2010.



Spremljajte ObdaRajanje


Posebne voščilnice, ki jih boste izdelovali v letošnji akciji ObdaRajanje 2010, bodo podarjene otrokom v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter socialnih ustanovah po Sloveniji in prepričani smo, da bo vaše delo nagrajeno z veliko hvaležnimi in iskrenimi nasmehi. O njih vam bomo poročali v Iskricah in pa na www.ringaraja.net/obdarajanje!


Nagrade


Izmed vseh prijavljenih skupin, ki nam bodo do roka poslale pakete z izdelanimi voščilnicami, bomo nagradili kar 10 najbolj iskrivih vrtčevskih ter 5 šolskih razredov, pa tudi 5 mentorjev (nagradili bomo njihove skupine/razrede), ki bodo poslali najbolj prisrčno in domiselno čestitko. Vsak izmed nagrajencev bo prejel nagradni paket v vrednosti 200 €, razglasili pa jih bomo v začetku meseca decembra. Obveščeni boste po telefonu, seznam nagrajencev pa bo objavljen tudi na spletni strani www.ringaraja.net/obdarajanje in www.chupachups.si.


Kaj bomo ocenjevali?

...
- Kreativnost okrasitve voščilnice in trud, ki ste ga vložili v način ter vsebino okrasitve prednje strani voščilnice.
- Varnost materialov, ki ste jih uporabili pri okrasitvi.*
- Prisrčnost in domiselnost predstavitev avtorja voščilnice in želja, ki jih pošiljate obdarjencem.
- Skupinski duh, ki bo žarel iz vašega paketa.**

*Otrokom neškodljivi materiali so pogoj za sodelovanje. V primeru suma o možnosti škodljivih snovi ali nevarnih snovi, s katerimi bis e otroci lahko poškodovali, lahko vaše voščilnice izločimo iz akcije.

**Paketu lahko priložite tudi zgoščenke ali drugi podatkovni medij, na katerem nam pošljete fotografije ali video prispevke, kako je potekalo ustvarjanje ali tekstovne prispevke, v katerem opišete, koliko otrok in mentorjev ter družin je sodelovalo, kaj vse ste počeli, kaj ste se med delom naučili, katere druge cilje ste dosegli, kako povezana je bila vaša skupina med ustvarjanjem …  Uredništvo si pridržuje pravico, da poslane prispevke in fotografije objavi, zato vas prosimo, da pošiljate le fotografije ali video prispevke, za katero ste pridobili dovoljenje staršev fotografiranih otrok za objavo.


Želimo vam ogromno ustvarjalne domišljije in čim več prijetnih trenutkov ob skupnem ustvarjanju! Naš predlog je, da k sodelovanju povabite tudi ravnatelja(-ico), mamice in očke, babice in dedke ter vse ostale, ki jih imate radi!

Lep pozdrav,

Vaša Ringaraja


*Poslane voščilnice in drugi materiali postanejo last organizatorja in se sodelujočim ne vračajo. Organizator zagotavlja, da bo z izdelki ravnal skrbno in poskrbel, da bodo vse varne in primerne voščilnice prišle do otrok in njihovih mentorjev v slovenskih bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter socialnih ustanovah.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2
Več kot 10.750 otrok ustvarja tople Objemčke!
V že 4. srčni akciji ObdaRajanje tudi to jesen otroci po vsej Sloveniji ustvarjajo mehke in tople Objemčke, ki bodo dece...
2



Spet prihaja ObdaRajanje!
Tudi letos Ringaraja pripravlja edinstveno ustvarjalno-dobrodelno akcijo, v kateri bodo otroci razveseljevali otroke. K ...
Navodila za sodelovanje v ObdaRajanju
Dragi mentorji skupin! Veseli nas, da ste se tudi letos v tako velikem številu odzvali našemu povabilu k sodelovanju v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?