|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Novopečene mamice, dojenčki in Murphyjev zakon

Uredništvo Ringaraja.net, 4.1.2024
Vsi smo občasno žrtve Murphyjevega zakona. Saj že veste: vse, kar gre lahko narobe, bo šlo narobe, in ponavadi se to redko zgodi. Toda ko imaš otroka, se to dogaja ves čas in gre takole:

image
Kaj bo šlo narobe? (Foto: Freepik.com)
/11


Takoj po menjavi plenice ugotoviš, da je notri ogromna smrdljiva bomba. Ne govorim o majhnih otroških kakcih. Govorim o iztrebkih odraslih, ki jih dobiš po slabi mehiški hrani, močnih margaritah in poceni pivu. In kar je najhuje, tudi cel hrbet je namazan.

 

Vaš mož pravi, da je dojenček sladek in priden. A takoj, ko prideš domov, po živčnem trobljenju in poskusih, da ne bi zaspala med čakanjem na semaforju, dojenčica začne kričati, kot bi videla prizor iz grozljivke. Matere imajo tako srečo.

 

Dojenček se smeji vse popoldne, dokler ne vzamete fotoaparata v roke. Nenadoma je dojenček videti, kot da žveči kaktus, in zdi se, kot da tekmuje za črni pas v taekwondoju, s tem, koliko hitrih udarcev naredi in kolikokrat namršči obraz. Nič, prijatelji vam bodo morali verjeti, da se dojenček smehlja.

 

PREBERITE TUDI: "Vsaka mama se zjoka, preklinja, kriči ... in to je normalno"

 

Ure si porabila za to, da bi otroka obdržala budnega, da bi ponoči več spal. Končno je zaspala in greš v banjo. A komaj začutiš angelske kapljice tople vode na tvojem telesu, dojenček tako strašno zakriči, da te vrže iz banje. Vstaneš, tako srečna, da ti ni spodrsnilo in si nisi zlomila vratu, samo da ugotoviš, da je otrok spet zaspal. Že v redu! Kopanje je precenjeno.

 

Samo da si se prvič po rojstvu otroka uredila in oblekla v kaj drugega kot v trenirko, te dojenček pobruha. Kot da ji ni dovolj, da je isto naredila 30 minut nazaj, so zdaj vsa tvoja oblačila prekrita s smrdljivim izbljuvkom, zaradi katerega bi te zavrnili tudi v čistilnici.

 

Končno si odkrila pravo kombinacijo zeliščnih pripravkov in otroških kapljic, ki pomirjajo kolike. Ampak to je bilo včeraj. Danes se je dojenčica odločila, da ne prenese vonja teh kapljic in bruha vsakič, ko ji jih poskušaš dati v usta.

 

Le uro in pol je trajalo, da sva se odločila, da je vreme naklonjeno, še pol ure sva pakirala otrokove stvari in otroka položila v avtosedež, potem pa so sledili prizori iz filma Devil Chaser. Dojenček brca, brca, bruha vsepovsod, plenička in vse okoli njega pa še nikoli v življenju ni tako napolnilo. Predvidevamo, da ne boš šla v kavarno s prijateljicami?

 

PREBERITE TUDI: Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je pravi čudež

 

Ravno si končala s pospravljanjem, se obrneš in vidiš, da je dojenček odprl puder in ga razsul po sobi. Čiščenje enkrat, a čiščenje dvakrat? Pozabi. Pretvarjaj se, da ne vidiš.

 

Dojenček je dan preživel miren kot angel. Toda ko se znoči, se spremeni v nekaj... Zakaj vztrajaš, da vsako noč spi? Spanje je precenjeno! En dan boš počival (za vse čase).

 

Vir: Ringeraja.rs

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ločitvena stiska pri dojenčku in otroku
Obdobje ločitvene stiske je čustveno naporno tako za otroke kot tudi za starše, vendar pa obstajajo načini, kako lahko l...
12
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5



Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?